Mekkora képátmérőjű tv-t vegyek egy olyan kisebb szobába ahol kb 2 méterről nézzük a tv-t?
Jó lenne hogy leírnátok nektek mekkora tv van és mennyi távról nézitek, és mennyire tartjátok a meglévő tv-t megfelelelő méretünek...
Én amugy a 40-43 colos tv méret re gondolotam
Jó lesz az méretben az említett szobába, 2 méterről nézve?
Én Lg 4K Smart tv 43 colos tévén variálok 100 egynéhány ezerért adják
Akkor az nem lesz túl nagy gondolom?!
ezzel szemezek:
Ez jó tv?
Ez baromi jó ajánlat ezért a tévéért, és magic remote-os, ami nagy szám. Én 43UN74003LB típusút vettem még januárban 125k-ért, gondolom ez eggyel újabb már.
Mi abszolút teljesen minden tekintetben meg vagyunk vele elégedve. Netflix 4k-s tartalommal gyönyörű képe van.
Azt igaz tudod, hogy "Cégünk újracsomagolt,csomagolás sérült,enyhén esztétikai hibás termékeket forgalmaz"?
Ráadásul 1 év garancia van a honlapon, miközben 100ezer Ft felett 2 évnek kellene lennie.
Ha 43-as 4K-sat akarsz, lehet újat, sérülésmenteset is kapni ennyiért 2 év jótálással, pl. Samsung UE43TU7022 vagy LG 43UN71003LB vagy vársz amíg másik, új akciós lesz.
Ezek is új tv-k (outlet üzlet ben is új cuccokat árulnak)
Csak mint írtad csomagolás sérült, túltárolt cuccok
Ugyanazt tudják mint amit a mediamarkt ban veszel, csak sokkal olcsóbban.
Én tv-t akarok venni olcsón, nem a szép csomagolást nézegetni.
És amugy a kérdésre a választ nem adtad meg.
Mindenki másnak köszönöm a választ, a 9-es válaszolót kivéve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!