Mekkora képátmérőjű tv-t vegyek egy olyan kisebb szobába ahol kb 2 méterről nézzük a tv-t?
Jó lenne hogy leírnátok nektek mekkora tv van és mennyi távról nézitek, és mennyire tartjátok a meglévő tv-t megfelelelő méretünek...
Én amugy a 40-43 colos tv méret re gondolotam
Jó lesz az méretben az említett szobába, 2 méterről nézve?
Azért nem "hasznos" az ő válasza mert nem az volt a kérdés hogy ő venne-e outlet üzletben tv-t.
Én vennék, engem a tv méretekről érdekelteka vélemények, és erre kérdeztem rá...
Na a 9 es válaszoló nem erre válaszolt, a tv méret egy használt tv esetén is lehetne kérdés... Ott is azt írná hogy miért nem vezsek új tv-t?
"Mindenki másnak köszönöm a választ, a 9-es válaszolót kivéve"
Na te is egy jó nagy tapló vagy :DD
Természtes, hogy aki felhívja a figyelmedet valamire, amit esetleg nem tudsz, annak nem köszönöd. Ezk után segítsen neked a tudodki...
13 as
Nem hívta fela figyelmemet semmire amit ne tudttam volna, mivel én is tudok olvasni, és egy outlet tv üzletben tudom mit árulnak.
A kérdésre kellett volna válaszolni, nem okoskodni
Te vagy a tapló, nem én
„Mekkora képátmérőjű tv-t vegyek”
Ilyen tv-t sehol nem kapsz, képátmérő, vagyis kör alakú képernyő? Négyszögletes tv-nek, hogy lehet átmérője?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!