Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mekkora képátmérőjű tv-t...

Mekkora képátmérőjű tv-t vegyek egy olyan kisebb szobába ahol kb 2 méterről nézzük a tv-t?

Figyelt kérdés

Jó lenne hogy leírnátok nektek mekkora tv van és mennyi távról nézitek, és mennyire tartjátok a meglévő tv-t megfelelelő méretünek...

Én amugy a 40-43 colos tv méret re gondolotam

Jó lesz az méretben az említett szobába, 2 méterről nézve?

2021. máj. 1. 17:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem az ő válasza is hasznos mert én pl. nem vennék csomagolás sérült tévét. Esetleg szállítás közben sérült meg a csomagolás akkor benne van a pakliban hogy a tv sem hibátlan.
2021. máj. 1. 21:52
 12/18 A kérdező kommentje:

Azért nem "hasznos" az ő válasza mert nem az volt a kérdés hogy ő venne-e outlet üzletben tv-t.

Én vennék, engem a tv méretekről érdekelteka vélemények, és erre kérdeztem rá...

Na a 9 es válaszoló nem erre válaszolt, a tv méret egy használt tv esetén is lehetne kérdés... Ott is azt írná hogy miért nem vezsek új tv-t?

2021. máj. 1. 22:02
 13/18 anonim ***** válasza:
69%

"Mindenki másnak köszönöm a választ, a 9-es válaszolót kivéve"

Na te is egy jó nagy tapló vagy :DD

Természtes, hogy aki felhívja a figyelmedet valamire, amit esetleg nem tudsz, annak nem köszönöd. Ezk után segítsen neked a tudodki...

2021. máj. 1. 22:04
 14/18 A kérdező kommentje:

13 as

Nem hívta fela figyelmemet semmire amit ne tudttam volna, mivel én is tudok olvasni, és egy outlet tv üzletben tudom mit árulnak.

A kérdésre kellett volna válaszolni, nem okoskodni

Te vagy a tapló, nem én

2021. máj. 1. 22:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Kinek mekkora kényelmes, nekem például 80 cm (32") van csak, 4×4 méteres szobában, általában helyzettől függően 1-2.5 méterről nézem, szerintem pont ideális a mérete, legalábbis egyszerű tévézéshez, filmnézéshez vagy konzolos játékhoz már nem árt a nagyobb! Mondjuk normálisabb fajtából ilyen kicsi már ritka, de hely sincs sok az asztalon, max. 110 cm-ig mennék el, ha most vennék újat!
2021. máj. 2. 15:04
 16/18 anonim ***** válasza:
26%

„Mekkora képátmérőjű tv-t vegyek”

Ilyen tv-t sehol nem kapsz, képátmérő, vagyis kör alakú képernyő? Négyszögletes tv-nek, hogy lehet átmérője?

2021. máj. 2. 23:42
 17/18 anonim ***** válasza:
62%
Akkor KÉPÁTLÓ, úgy megfelel!?
2021. máj. 3. 12:45
 18/18 anonim ***** válasza:
41%
Megfelel, de a képátló és a képátmérő az, akkor sem ugyanaz.
2021. máj. 3. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!