Kisebb (és így olcsóbb) megbízható okostv-t szeretnék venni, van esetleg javaslatotok (márka, képátló. )?
Figyelt kérdés
2019. nov. 18. 17:59
1/8 anonim válasza:
Tévéből nekem eddig a Samsung vált be. Van itthon egí 10 éves, rég lapos Samu tévé, hibátlanul működik. Most egy 55"os oled samunk van. Az is teljesen jó.
Én márkából mindenféleképpen a Samsungot javasolnám!
2/8 anonim válasza:
Volt már itt olyan is, aki azt mondta, hogy három Samsungja tönkrement, soha többé.
Ennek így semmi értelme, bármelyik elromolhat.
Szervizemben is képviselteti magát mindegyik típus, nagyjából az eladások arányában.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, én is nemrég vettem egy Samsung 55 - öst (4k-s) ru7102. És nekem is voltak régebben Samsung tv-im (a régi, nem lapos) - de azokkal sem volt semmi baj. Remélem, ezzel a mostani 138 centissel sem lesz.
2019. nov. 18. 20:55
4/8 A kérdező kommentje:
ha egy 138 centis tv-nek is, és egy 109 centisnek is 3840 x 2160 a felbontása, az azt jelenti, hogy a kisebb tv-n élesebb lesz a kép? (merthogy kisebb helyen ugyanannyi pixel= élesebb kép. Jól gondolom?
2019. nov. 18. 21:00
5/8 anonim válasza:
Jól bizony. A 4"os telefonon sem zavar senkit a 640x1136 pixel. (iPhone SE)
6/8 A kérdező kommentje:
És mi a különbség a led tv és az oled tv között?
2019. nov. 18. 21:39
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszi!!
2019. nov. 19. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!