Köszönöm, nálunk benti cicák vannak, sajnos kutyus nincs már. De lesz.
A cicák a rendes porszívótól kimenekülnének a világból, azt hittem, hogy ez azért csendesebb.
Az egyenletes kosz layer kialakítása mire jó ? 50 négyzetmétert kenj végig már egy tenyérnyi ronggyal. A konyha pult napi 5*-i attorlese esetén több vizet használok.
A nappali felmosasa pont annyi idő mint a porszívó felemelése puha területre helyezése (nem akarom hogy karcos legyen) feltenni a maszatolo rongyot, majd a tartályba vizet teszek beinditom zúg 30 percet ez alatt nézem hogy osszemaszatol mindent, majd mindent vissza és a rongyot kitakaritom.
Helyette: a mosdó alá tettem egy csapot pont ahol a viledas vödröt tartom. Megnyitom a csapot, belemegy pár liter víz. Ez pont annyi munka mint vizet vinni a porszivoba.
Majd beviszem a nappaliba, felmosok kb 65 nm a nappalim, a felmoosas így kb 1 -1.5 perc.
Ennyi idő alatt cserelgetek mindent a porszívóban.
Mire a porszívót inditanam normálisan fel van mosva.
A porszívó visszaállítása több idő mint kiontom a felmosó vizet és visszarakom a felmosot a helyére.
Kipróbáltuk, feleségemmel egyszerre indultunk és így haladtunk. Ja nekem elég durva gerinc problémáim vannak, a porszívó miatt többször kell hajolni a földig a viledas felmosó miatt még nem. Tehat bár sok embernek nem számít de akinek gondjai vannak ez is mérvadó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!