AIO E-cigi vásárlás?

Figyelt kérdés
Hali! Szeretnék vásárolni egy E cigit, és átszokni rá, 2 év Iqos után. Sajnos nagyon nem értek a témához, és egy olyan E cigit szeretnék venni, amit már kicsomagolás után lehet használni, és nem kell semmi mást venni hozzá. Nézegettem liquidet hozzá, de mindig összekeverem, hogy most melyiket lehet már egyből beletölteni az E cigibe, vagy melyiket kell még más folyadékkal keverni... Olyan liquidet szeretnék, amit csak egyből bele kell tölteni az E cigibe. Valaki tud ebben nekem tanácsot adni? Ha lehet ugyan arról az oldalról rendelném meg mindkettőt.

2021. okt. 26. 17:14
 1/1 anonim válasza:

1)Nekem van egy Joyetech ego AIO eco-m (8e volt) arra jó hogy átszokj, de inkább érdemes szétnézni youtube-on videók terén készülékekről. Ajánlani tudom Fehér Tamást nála rengeteg készülék járt már (beírod hogy Fehér Tamás AIO és kidob rengeteg fajta ecigit).

2)A liquid amit össze keversz hogy egyből szívható vagy nem az az aroma, a liquid az aroma és alaplé összekeverve, alaplé pedig VG/PG-ből áll.

3)Nagyon nem ajánlott előre bekevert liquid-et venni mert sokkal drágább mintha alaplevet ill. aromát vennél és összekevernéd magadnak. Esetleg vegyél shake N' vape aromát(longfill asszem így is hívják) amit feltöltesz alaplével és szívhatod is nem kell várni hogy beérjen.

2022. febr. 20. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!