Mavic mini fly more combo drónnal tapasztalatok??

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy mennyi az a távolság ahol lehet használni repülési távolság magasság kamera minősége. Érdemes ezt a típust megvenni? Mik a tapasztalatok?
2021. szept. 19. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Magasság 500 méter.

2-3 km-t el lehet vele menni tiszta környezetben.

Nem rossz cucc, de ha van lehetőséged inkább a Mini 2-t vedd, sokkal stabilabb a kapcsolat annál a távirányító és a gép között.

A képminősége az árának, kategóriájának megfelelő.

2021. szept. 19. 23:43
 2/4 Morzsi007 ***** válasza:

Nekem ilyen gépem van. Átlagos repülésidő 22-24 perc egy aksival. Lakott területen belül, vidéken, ahol inkább csak családi házak vannak, ott 700m-ig megyek el vele 60m magasan, utána már nem stabil a jel. Ez sok mindentől függ, villamos hálózat wifik, távirányítón lévő anntennák hogy állnak a géphez képest. Kint sík terepen nem próbáltam, de a tesztek alapján 1-1,5km ig vagy tovább is elmegy probléma nélkül, én nem szeretek úgy repülni, hogy nincs rálátásom a gépre, nem is ezért vettem.

A 3db aksit soha nem merítettem le egy alkalommal, összesen több, mint egy óra repülést biztosít, ez persze függ, a használattól. Én legfőképp családi összejövetelről készitek videót és a levegőben rengeteg bő egy órát tartózkodni, inkább sok rövid videó, utána össze van vágva. Ezzel azt akarom mondani, hogy 90%-ban elég egy aksi is. Kb 3x volt 2.5 év alatt, hogy 2 aksit lemerítettem egy alkalommal.

A kamera 2.7K 2560x1440/30fps-re vagy 1920x1080/60fps-re képes. Nem 4K, de amire én használom, arra elég. A gimbal nagyon jól teszi a dolgát és ez az amitől a videó profibb hatást kelt, nagyon stabil a kép(a gép súlyához képest szélben főleg). Vettem hozzá egy polárszűrőt napsütéses időre.

Ha most vennék nem hiszem a Fly more Combo-t választanám. A hordtáska jó dolog, de a propeller védő keretet csak kipróbáltam.

Most már a Mini 2-t lenne célszerűbb választani.

2021. szept. 20. 12:59
 3/4 Morzsi007 ***** válasza:
Egyszer kétszer felmentem 300m magasságig, nem volt neki gond, viszont az már barom magas.
2021. szept. 20. 12:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Megvettem a gépet nagyon tetszik. Csak még nem mertem magasabbra repülni mint 50 méter a távolság pedig 173 méter volt. Kezdő drónos vagyok és kicsit még ijesztő amikor nem látom hol van a drón csak a kamera képét. Lakott területen kívül vízpart erdők közelében réteken használom. A fotó és videó amit csinál az nekem tetszik. Tudom vannak jobb drónok de ez nekem maximálisan elég
2021. szept. 26. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!