DJI Mini 2 vagy Mavic Air 2?

Figyelt kérdés
Drónt szeretnék vásárolni. Abszolút kezdő vagyok, fotózáshoz használnám főként, de később talán majd videóznék is. Melyik drónt érné meg megvásárolni? A Mavic Air 2-t hazsnáltan tudnám megvenni, úgy férne bele a keretbe, a Mini 2-t újonnan is akár.

2021. márc. 10. 11:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mini 1 volt, most air 2 van. Ég és föld a kettő!

A Mini 2-ben ott a 4k ha az fontos szempont és az ocusync 2 ami nagyon nagy előrelépés a wifis irányítással szembern!

Az Air 2-ben a 48MP-s érzékelő nagyon frankó, alaposan be lehet nagyítani a képekbe és videózásnál is nagyon jó a zoom funkció.

Az Air 2 mellet szól az is, hogy jóval nagyobb és erősebb gép, sokkal jobban bírja a szelet, nem rinyál minden kis fuvallatra.

Engedély szempontjából mindegy, a Minire is kell minden...

2021. márc. 10. 12:12
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm! hát ahogy teszt videókat nézegettem, valahogy a mini 2-nek túl éles a képe, viszont ha belenagyítasz abszolút nincs olyan jó minősége a részleteknek mint az air 2-nek. valóban sokat számít a nagyobb szenzor. persze, engedély szempontból tökéletesen mindegy.

te hogy érzed, nehezebb kezelni az air 2-t, mint egy mini-t? mondjuk egy kezdőnek nehezebb lenne?

2021. márc. 10. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
kezelésben nincs jelentős különbség köztük. az Air2-ben vannak ütközés elkerülő szenzorok, az hasznos, hogy kevésbé törd össze véletlenül (főleg, ha még teljesen kezdő vagy). úgy tudom, az Air2 motorjai is erősebbek, jobban boldogul valamivel nagyobb széllel is, mint a mini, amit a kisebb súly miatt is könnyebben elfúj egy nagyobb szél, illetve széllel szemben nehézségekbe ütközhetsz pl. visszahozni, ha elrepültél.
2021. márc. 11. 08:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon sokat segítettél! szerintem itt el is dőlt, hogy inkább akkor a mavic air 2-t éri meg jobban
2021. márc. 11. 11:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Most jött ki az Air2s. Ha még nem vettél, akkor azt érdemes venni, lényegesen jobb lett a képe - bár drágább is. Viszont lehet, hogy a síma Air2, de akár még a Pro2 ára is lemegy miatta.
2021. ápr. 15. 18:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!