Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Érdemes még DJI Mavic Pro...

Érdemes még DJI Mavic Pro 1-est venni ill. ebbe fektetni? Vagy nagyon kifutott már és nem szabad?

Figyelt kérdés

a platinum pl állítólag egy nagyon jól sikerült modell, de látom, akadozik hozzá az alkatrész-ellátás, akkut is nehéz szerezni.

mi a véleménye azoknak, akik drónoznak? csakis Mavic pro 2-es vagy azért 150 körül jó még az 1-es is?

2021. máj. 28. 07:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

"de látom, akadozik hozzá az alkatrész-ellátás, akkut is nehéz szerezni"

jól látod... én 1,5 éve akartam volna venni MP1-et, de inkább Mini 1-et vettem, mert már akkor sem volt hozzá akkumulátor.

A Phantomok is jó cuccok lennének még, de hát ahhoz sincs már semmi...

2021. máj. 28. 09:25
 2/15 A kérdező kommentje:

és az utángyártottról mi a véleményed? látom a greencell meg a jupiotól még elérhető 2-3 db 38 ezerért, de ezt próbáltad? vagy esetleg más?

+ de ebből kiindulva a Mavic pro 2-essel is ez lesz, most megveszem aztán fél év múlva már semmi. nem? komolyan nem értem ezeket ...

2021. máj. 28. 09:49
 3/15 A kérdező kommentje:

esetleg ezt ismered?

[link]

bár hülyeségeket írnak , de lehet h csak az automata fordító ...

2021. máj. 28. 10:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Én ezeket meg sem néztem. Nem akartam vacakolni az utángyártott cuccokkal. Fotógépeimhez vettem már egy szatyor utángyártott akksit, de a drónhoz nem mertem, úgyhogy maradt a mini, most meg már az air2

"komolyan nem értem ezeket"

pénz!! Vegyél mindig új drónt!

ennyi

Most csak ámulok és bámulok, hogy az air2 és az air2s akkumuátora ugyanaz....

nézz air2-ket is! nem rossz cucc! és a kamerája sem gagyibb a mavic pro 1-nél.

2021. máj. 28. 17:20
 5/15 A kérdező kommentje:

azt mondod, elég necces dolog az iden aksi? háááát ezzel elgondolkodtattál.

és vennék én új drónt csak ehhez már annyira fel vagyok szerelve minden kiegészítővel, ami a 2-ssel nem kompatibilis, hogy tulképpen a drón ára csak az egyik tényező, lehet h a kisebb.

mini és air valahogy nem bejövősek. a mini pedig kifejezetten szidott modell, álltólag sokat elvitt egy közepes széllökés és annyi, míg proval viharban is lehetséges repülni egy szintig. hát érdekes ez, fene tudja, meg persze kinek mi és miért szimpibb, ez se mindegy. de sokan állítják egyébként h a pro / platinum jobban sikerült modell stabilitásban. oké a kamera nem, ez egyértelmű.

hááát ha 2-es, akkor is sztem pro-t vennék, és tiszta vicc h ahhoz bezzeg van akku, méghozzá olcsóbb is.

2021. máj. 28. 21:41
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Az utángyártott aksikról nem tudjuk hogy hogyan, mennyit, miért üzemelnek. Lehet fogja magát lekapcsol az elektronika egy komolyabb túlterhelésnél és a drón leeseik mint a nyeletlen balta. Ha szerencséd van akkor nem veri be egy autó szélvédőjét hanem csak egy kukorica mezőre zuhan. Megjegyzem: ez gyári akkumulátorral is előferdül csak jóval ritkábban!

Én utángyártott akksit sosem vennék drónhoz! A drónakksik ki vannak terhelve rendesen! Ha egy telefonban, vagy fotógépben használsz utángyártott akksit max nem működik majd a készülék. Egy MP1 meg tud elég komoly kárt okozni lévén kb 80 deka. Ha leesik 50-100 méterről akkor van húzása rendesen.

Ez abban az esetben sem egyszerű eset ha minden dokumentumod - drón reg., biztosítás, légtér, stb. ami kell rendben van. Ha meg illegálban repülsz akkor tuti ráfázol de nagyon.

2021. máj. 28. 21:59
 7/15 A kérdező kommentje:

értem. hát nem túl bíztató ... azt gondoltam, esetleg a gyártó neve jelent némi garanciát (Greencell), de valóban ez így elég gázul hangzik. ha meg már lezuhant, kb kizárt h pl a Greencellen leverjem a kárt.

csak tudod, nehéz döntés a váltás, amikor benne van kb 400 ezer Ft az 1-esben :( hát drága hobby, ez biztos.

2021. máj. 29. 07:09
 8/15 A kérdező kommentje:

még egy kérdés, ha itt vagy, látom, imered jól őket:

a pro 1-ből mi az ami kompatiblis a pro 2-vel? töltő, hub, prop, távvezérlő? ez fontos lenne, mert nekem mindenből van tartalék is ... nem véletlen öltem bele baromi sok pénzt :) csak ugye fene se gondolta volna h nem lesz akku.

2021. máj. 29. 09:47
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"kb kizárt h pl a Greencellen leverjem a kárt."

Az biztos! :D

Még a DJI is rommá vizsgálódna csak ne kelljen fizetnie

Annyira nem vagyok képben, kompatibilitásról, mert előbb elálltam az MP1 vásárlásának tervétől minthogy ennyire beleássam magam.

De közben "eszembe" jutott valami:

Van a Drone Hungary csatorna, meg facebook csoport.

Pataki Andrásnak aki a fő arca a csatornának Mavic Pro 1-ese van. Ha valaki akkor Ő biztos tud segíteni a témában!

Nyugodtam írtj rá facen!

Ha kicsit kérleled talán még egy videót is csinál a régi drónok akkumulátoráról!

[link]

https://www.youtube.com/channel/UCdb1NJIymoI-eGsfnHX8Oww

2021. máj. 30. 16:39
 10/15 A kérdező kommentje:
kösz, és megkérdezhetem, végül miért álltál el az 1-es vásárlásától? nekem a platinum nagyon bejött, nagyon imádom, csak ez az átkozott aksi-kérdés...
2021. máj. 30. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!