Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Érdemes még DJI Mavic Pro...

Érdemes még DJI Mavic Pro 1-est venni ill. ebbe fektetni? Vagy nagyon kifutott már és nem szabad?

Figyelt kérdés

a platinum pl állítólag egy nagyon jól sikerült modell, de látom, akadozik hozzá az alkatrész-ellátás, akkut is nehéz szerezni.

mi a véleménye azoknak, akik drónoznak? csakis Mavic pro 2-es vagy azért 150 körül jó még az 1-es is?

2021. máj. 28. 07:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"csak ez az átkozott aksi-kérdés"

Ezért!

Tényleg nagyon állat a cucc, de valszeg nem véletlen azért annyit a használt ára, mert nem lehet már kapni hozzá alkatrészeket.

2021. máj. 30. 17:32
 12/15 A kérdező kommentje:

értem. hát elég szomorú, pedig speciel nekem nagyon tetszik az 1-es.

amúgy az a vicc h alkatrészek vannak bőven még, kivéve aksi :) de arra meg eddig találtam 2 embert, aki állítólag nagyon profi és újracellázza a már döglött aksikat, hááát ... lehet h megkockáztatom.

bár egyelőre még futok pár kört, mert nem akarom elfogadni, hogy van még majdnem 1 év jótállás, és akkor ne lehessen aksit kapni hozzá. ez így abszurd.

2021. máj. 31. 06:15
 13/15 A kérdező kommentje:

hello nézed még ezt?

ezt figyeld, szted ezt mégis mi a frászhoz gondolták?

van tipped?

[link]

2021. jún. 2. 06:22
 14/15 anonim ***** válasza:

a típusszámra rákeresve ezt találtam

[link]

a kontrollerhez való ez az akksi

2021. jún. 2. 08:46
 15/15 A kérdező kommentje:
jah :) akkor oké. kösz
2021. jún. 2. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!