Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van jobb megoldás film nézéshez?

Van jobb megoldás film nézéshez?

Figyelt kérdés

Jelenleg laptopra letöltöm a filmet majd felmásolom külső ssd-re, és az ssd-t csatlakoztatom a tv-hez.

Van valami egyszerűbb megoldás hogy ne kelljen másolgatni?

Nem Netflix stb gondolok…

2021. szept. 10. 10:41
1 2
 11/13 Morzsi007 ***** válasza:
Nekem Asus RT-AC55-U vagy ilyesmi van. Nem egy új darab most már, de működik. Igen beállítás kicsit macera, de, ha megvan utána kényelmesebb minden. Még azt szeretem, ha pl munkahelyemen kitalálom, hogy valamit le akarok tölteni, a mobilról is akár legtöbbször így van, el tudom indítani a letöltést. Webes hozzáférés van a torrentklienshez.
2021. szept. 10. 15:02
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi! Hogy működik a tv-vel összekötve? Tv-n látom majd az ssd tartalmat?

Továbbá ha feliratot akarok mellé rakni akkor azt is megtudom tenni?

2021. szept. 10. 20:36
 13/13 Morzsi007 ***** válasza:

Igen, látni fogod az SSD tartalmát. (DLNA)

Feliratkezelés a lejátszó programtól függ. Általában a feliratfájlt és a filmet egy mappában kell tenni és ugyanaz legyen a nevük, így felismeri a lejátszó program, alkalmazás.

2021. szept. 11. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!