Valaki tud segíteni abban mi lenne a megoldás arra hogy a tv újra rendesen menjen?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy esetleg valaki tud-e abban segíteni, hogy a Samsung Smart tv-t újraindítottam, és amikor újra be akar állni a rendszer, először csatlakozik a hálózathoz utána elfogadja az IP címet, viszont ezután nem üzemel be a tv, hanem csak pörög tovább és annyit kapok üzenetként hogy nincs jel ezután megy minden előröl. Ebben az a fura nekem, hogy bármit is csinálok nem oldódik meg a probléma, mielőtt újraindítottam volna miden jó volt. Most meg hirtelen van valami probléma…ötletem sincs mit csináljak, próbáltam már szinte mindent ami lehetségesnek tűnt.2021. júl. 8. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!