Melyik a legjobb hangzású vezeték nélküli fülhallgató (true wireless) jelenleg a piacon?
Dehogy is csak körbe jártam jó pár év sokat filóztam meg volt pár fülesem. Olyan felemásak az érzéseim ezzel kapcsolatban. Ha szigorúan a minőséget nézzük. Villamoson pl nem veszed észre a különbséget, otthon igen. Viszont maradtam kábel párti.
Volt 3 ilyen agyba dugós fülesem és hát, marha kényelmes hogy nincs kábel. Elképesztően jó...
Audió boltok kínálatát nézegetném és nem kínai vonatra ülnék fel.
pl itt:
(Itt amit látsz mindegyik olyan márka amit meg szabad venni)
Árban, színben, formában kiválasztod azt ami neked tetszik.
Más boltban is megnézheted az árát nyilván.
Akadnak jó akciók is pl:
(Klipsch amerikai hifi márka, és nem az aljáról. Ez k jó ár ár érte most)
Sajna nem tudom hogy meg lehet -e valamelyiket hallgatni mert az lenne az igazi. Fejhallgatónál nem téma többnyire, de ezek...
Igazából bármelyik Sony, vagy JBL mainsztream jó lesz. esetleg beütöd a keresőbe a típust és utána olvasol hogy mik a tapasztalatok.
Flat a hangképe vagy modern V. Flat az az hogy nincs a hangszínbe belenyúlva a V pedig a modern magas és mély kiemelést jelenti. Klipsch tipikusan ilyen V általában, és a nagy többség is. Audiofileknek szánt darabok inkább flat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!