Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nappaliba filmezéshez milyen...

Nappaliba filmezéshez milyen hangtechnikát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Adott egy 11nmes nappali ide szeretnék egy 5.1es házimozi rendszert berakni filmezéshez.

Legtöbb helyen viszont már inkább hangprojektorokat árulnak. Ez ad olyan térhangzást mint egy házimozi?

2021. aug. 20. 03:42
 1/5 A kérdező kommentje:
Inkább használtan nézelődök 5.1eket mert a keret maximum 50-60k. Esetleg márkát, típust tudtok ajánlani ami szépen szól?
2021. aug. 20. 03:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezek a jó márkák:

Onkyo,Jamo,Pioneer,Denon,JBL,Harman/kardon,TAGA Harmony,LG,

Ezek a nem jó márkák:

Auna,Nedis.

50-60K-ért lehet találni elég jó 5.1-et, Bár nem tudom hol laksz, ezért nem tudom hogy lesz-e a közeledben használtan.

De ha van autód és nem 200-300km-re van akkor jó.

2021. aug. 20. 08:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora nappaliban (ha nem írtad el a m2-t), akkor max valami kishangfalas rendszert tudnál használni. Vannak ezek a mindent az egyben rendszerek, de szerintem azok vacakul szólnak. Kicsi szatelitek nyomják a magasat, dübörög neked a mélynyomó és a középcsatorna meg hiányos.

A filmlejátszást meg lehet oldani TV-ről, konzolról amennyiben tudsz letölteni, vagy van valamilyen filmcsatorna előfizetésed.

Vagy az van, hogy nézel valamilyen egybe rendszert, viszont ilyent csak akkor vegyél ha külső jelforrásból is tud 5.1-et dekódolni, vagyis legyen rajta optikai, vagy HDMI bemenet

Vagy pedig veszel külön erősítőt és hangfalszettet, viszont egyik verzió sem fog kijönni a tervezett költségből.

2021. aug. 20. 10:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Van előfizetés is illetve, le is szoktam tölteni és média szerverről a tv játsza a filmet.
2021. aug. 22. 09:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Amugy igen ilyen kicsi. Nem is kell nagyon nagy teljesítményű de azért élvezhető legyen.
2021. aug. 22. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!