A Carsound webáruházból vásárolt már valaki?

Figyelt kérdés
Nem találok róluk véleményeket. Autó hifi termékeket forgalmaznak a web lapjuk szerint.

#webáruház #carsound
2021. aug. 5. 08:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem NE vegyél onnan semmit !!!

Ide vannak bejelentve :

[link]

Másik:

Én nem találtam a cégjegyzékben őket !

Harmadik:

Csak előre fizetve tudsz vásárolni,holott írják,hogy többféle fizetési mód..

Igazából fel kellene őket hívni,és mondani,hogy személyesen át e vehető az adott termék.

De olyat kell nekik mondani,amire azt írják,hogy raktáron van.

Erre azért kíváncsi lennék.

2021. aug. 5. 10:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Hemzseg az oldal az olyan intőjelektől, ami miatt én biztos nem rendelnék tőlük.
2021. aug. 5. 10:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi, én is sok intő jelet látok, hogy ne akarjak semmit venni. Az ASZF-ben benne van nekik az utánvétes fizetés is. Előre utalás kizárt és nem találok véleményeket sem a cégről. Ismerősöm szerint a google utca kép már régi, ott most egy lakópark van. Egyébként Egerbe van bejelentve a cég.
2021. aug. 5. 11:25
 4/9 anonim ***** válasza:

"Egyébként Egerbe van bejelentve a cég"

Milyen cég?

Csak mert én lekérdeztem az oldalon kiírt nyilvántartási számot, és amögött egy siófoki székhelyű egyéni vállalkozó van. Nem cég.

2021. aug. 5. 11:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Bocs, igazad van. A céginfon CAR SOUND STUDIO szerepel, az az egri cég.
2021. aug. 5. 13:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, de az egy teljesen másik cég. :D
2021. aug. 5. 15:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Annyira szeretem, amikor lehúztok egy-egy vállalkozót anélkül, hogy normálisan utána néznétek. Baker ott virít a weboldalon, hogy telefonos egyeztetés után személyes átvétel is lehetséges.

A másik, hogy a mellékelt Google kép valamiért a Liszt Ferenc sétányt mutatja Siófokon. És nem a Deák Ferenc sétányt. Ez utóbbin pedig lakóházak vannak.

Az, hogy hova van be jelentve tök mindegy. Ma Magyarországon milliárdnyi cég van bejelentve telephely szolgáltató céghez, mert az lehet olcsóbb mintha a saját kecóját adná meg. Ugye ilyenkor játszik egyből az ingatlan adó. A másik, hogy ezek a telephely szolgáltató cégek, általában adnak segítséget ha jön egy NAV ellenőrzés sok esetben a tulajdonosnak ilyenkor nem is kell ott lenni, megoldják helyette szakszerűen. Míg, ha a lakásra jön ki a NAV a jogszabályok ismerete nélkül minden szart megetetnek a tulajjal.

Szóval ezért nem kéne fekete bárányként kezelni.

Nincs vélemény róla, és ha egy újdonsült vállalkozás a Covid sok ilyen kis vállalkozót termelt ki.

Értem én, hogy nem szeretnél be bukni x ezer forintot, de akkor ne akard ki szolgáltatni magad, hanem vedd a fáradtságot és menj el személyesen.

2021. aug. 6. 08:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Oké jogos, csak ha nem akarják hogy egy potenciális scam weboldalnak nézzék őket, akkor ne olyan low-energy webshopjuk legyen már mint általában a scam oldalaknak. Még a title tag-be is benne hagytak valami egyértelműen nem ehhez a weboldalhoz tartozó szöveget, hanem valami holland klónoldaléhoz(?), amihez vélhetően ugyan ezt az okádék wp sablont használták, csak átírták magyarra.
2021. aug. 6. 08:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Ne legyen itt vérre menő harc, csak annyit akartam megtudni, hogy valaki tud-e infót erről a cégről.Az áruház oldalán nincs vásárlói vélemények menü.Nem találtam sehol semmit arról, hogy vásárolt-e már ott valaki? Hagyd már meg nekem az egészséges gyanakvást egy olyan céggel szemben ahol csak előre utalással vásárolhatok! Egyébként, leadtam a rendelést és küldtem egy mailt, hogy utánvétre szeretném megvásárolni a terméket mert személyesen nem tudom átvenni a nagy távolság miatt. Azóta sem jött válasz semmire! Megpróbáltam hívni, de a regisztrációmban megadott tel. számomat ismeri, gondolom ezért nem vette föl. Semmit nem tehetek ellene mert nem is követett el semmit.Aki viszont azonnal utal, az megszívja? Lehet. Gondoltam itt lesz egy kis nyilvánosság vele kapcsolatban? Rosszul tettem? Nem !
2021. aug. 6. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!