Milyen tapasztalataitok vannak az edigital-lal kapcsolatban? Mit rendeltetek onnan?
Szeretnék tőlük rendelni de rengeteg negatív kritikát olvastam az ügyfélszolgálatró a szállítási időről, és az előre utalás-ról, az ár vissza fizetés hiányát nem is említve:
(és ezek frissek.)
Nem tudom mi az igazság ezért reméltem hogy ti tudtok segíteni.
A válaszokat előre is köszönöm és kérlek azt is írjátok le hogy mikor és mit rendeltetek.
én régebben preferáltam őket, nem volt semmi gond velük, szinte minden elektrikus eszközt rendeltem már onnan, kisebbet nagyobbat is (tv, takarítógép volta legnagyobb)
Az utóbbi 2 évben nem rendeltem onnan, nem tudom mennyire változtak a dolgok.
az ügyfélszolgálattal 1x beszéltem, de kb a macskát is megkérdezhettem volna... felolvasta ami a termék adatlapján volt és kész :D
A stállítási időkkel minden rendben volt, a kisebb dolgokat foxpostba kértem, ha volt raktáron akkor másnapra ott volt a csomag.
Azt meg kell érteni, hogy nem mindig a központi raktárban van nekik a cucc. Lehet, hogy a pécsi boltból viszik fel a raktárba, és onnan küldik ki a futárral - lehet pont Pécsre :D
Ezért szokott hoszabb lenni a szállítás.
beleolvastam az értékelésekbe... hát azt kell mondjam, hogy az természetes... mindegyik decemberi kb. Mit várnak az emberek ilyenkor? gyakorlatilag ilyenkor 24 órában dolgoznak és így sem győzik a munkát.
Ráadásul a vírushelyzet miatt mindenki a neten vásárol. Csoda, hogy nem dőlt még össze a bazár.
Nem akarom őket védeni, megérik a pénzüket, de ne várja el senki, hogy ebben az időszakban 1 perc alatt kiszolgálnak mindenkit.
Tipikus mentalitás... rákattintok a megrendelés gombra, pittyen a visszaigazoló email és már nézek is ki az ablakon, hogy a gls befordult-e már a sarkon a csomaggal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!