Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox One kormány miért nem...

Xbox One kormány miért nem csatlakozik?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Adott egy Tracer 4in1 kormány, a hozzá kapott leírás alapján csatlakoztattam az xbox-hoz, de az xbox nem látja. Próbáltam többször is szét-, majd összecsatlakoztatni, de nem működik így se. Drivert nem tudom, hogy hol kellene keresni😅Valami tipp, hogy hogyan kellene megoldani ezt a problémát?

2021. júl. 19. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem vidd vissza a kormányt, ha garis akkor adnak újat.
2021. júl. 20. 15:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Belekukkantottam a hivatalos leírásába ennek a kontrollernek, hát elég zagyva a dolog. Látom a kontrolleren keresztül csatlakozik vagyis csak a kontrollermozdulatokat tudja szimulálni kormányként. Szóval nekem úgy tűnik, hogy

1, a kikapcsolt konzolba be kell dugni a kormányt és a kormányba a pedált

2, bekapcsolod a konzolt

3, utána a KIKAPCSOLT kontrollert be kell dugni a kormányba usb kábellel (gondolom egy másik lyukba)

4, gondolom be kell kapcsolni a kontrollert és akkor fog világítani a kormányon is valami egy idő után aztán működni kellene

2021. júl. 20. 23:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!