Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Magnósok! Mi a véleményetek...

Magnósok! Mi a véleményetek az alábbi Sony Super EF kazettáról hosszútávon?

Figyelt kérdés
[link]

2021. júl. 11. 11:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Az EF a Sony legegyszerűbb kazettája, nem egy kimondottan hifi minőség.

Már ha valóban eredeti Sony-t kapsz alibabán és nem valami kínai hamisítványt...

2021. júl. 11. 11:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez csak egy fotó, kazetta már van, ma bontottam meg kísérletezni, de ledöbbentem, hogy mikyen gagyi.
2021. júl. 11. 14:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Olcsó Type I, olcsó házban. Mit vártál?

Persze hivatalosan Sony, tehát a szalag karakterisztikája megüt egy bizonyos szintet (és azt hozza is stabilan), de ez akkor is csak egy mexikói, indonéz vagy thaiföldi Sony. Kici-óccó.

2021. júl. 11. 14:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem komoly kazettaként vettem, csak még nem volt ilyenem. Különben a huzatán azt írta, hogy thaiföldi, a papírján meg mexikóit ír. Kicsit kiégtem, hogy még nem is volt használva, de már kopott a hullámlemez meg a kazettavezető.
2021. júl. 11. 14:37
 5/8 A kérdező kommentje:
* szalagvezető
2021. júl. 11. 14:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mit értesz hullámlemez és szalagvezető alatt, de attól hogy budget tape még nem kéne gyárilag koptatottnak lennie.

Olyat sem láttam még, hogy egy Sony kazettán két különböző származási ország szerepelne, pedig van pár a gyűjteményemben.

2021. júl. 11. 14:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Van nekem SANY HF 60-as-om is. Meg sony néven chf 60 asom is. Mind a kettő hamisítvány. Az utóbbi kóreai, az előbbi valószínű román de lehet inkább kínai.

Utóbb a metal xr-ek között kicsit megfeletkeztem a vérbeli fos kazettákról.

2021. júl. 11. 14:47
 8/8 anonim ***** válasza:
A hamisítvány az hamisítvány, azt kár is egy lapon emlegetni egy valódi Sony-val.
2021. júl. 11. 14:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!