1/12 Rics37 

válasza:

Nem vagyok benne biztos, de egy komolyabb erősítőnek nézem. A hátulján gondolom vagy RCA csatlakozók vagy csíptetők vannak.
2/12 anonim 

válasza:

100 V-os, teremhangosításra (iskolák, bevásárlóközpontok, várótermek - szóval ráköthetsz egy rakat falra felpakolható "hangosbemondó" hangszórót és tájékoztathatod a tömeget) használatos, USB-s/Bluetooth-os MP3-lejátszóval, FM-tunerrel ellátott erősítő:
4/12 A kérdező kommentje:
Aha' tényleg, 👍🤘🤠
Csak a linkeltem még biztos még régebbi tipus,
Jó ára ugylátom, huu' .
👍
tegnap 15:06
5/12 Szirty 

válasza:

Ha én tettem volna fel ezt a kérdést, akkor lefényképezem az adattábláját, a és a hátulját is úgy, hogy a feliratok olvashatóak legyenek.
Erősítőnek látszik ahogy írták.
Van benne MP3 lejátszó is.
6/12 A kérdező kommentje:
Holnap nézem meg, ennyi fotó van róla jelenleg!
tegnap 16:26
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat!
tegnap 16:27
8/12 A kérdező kommentje:
10 ezerért meg tudom szerezni,
30 ezerért el tudnám ugyan adi ha megtisztítgatom szépen, azon gondolkodok.
ma 02:15
9/12 A kérdező kommentje:
Vagy ez már régi cucc , elavult..
ma 02:18
10/12 A kérdező kommentje:
Fellelt állapotú
ma 02:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!