JBL Charge 5? Nem tiszta a hangja?

Figyelt kérdés
Létezik-e olyan hogy 2 hete vettem egy chagre 5, és nem olyan tiszta a hangja mint az elején, tényleg nem nagy elváltozás, de lehet hallani, no a kérdés az lenne, hogy ez ilyen alap elhasználtság vagy vigyem vissza, csak ott meg az idősebb visszavevő nem fogja hallani, mert pl apám se hallja.

#hang #garancia #JBL #Charge 5 #hangtorzúlás
2021. júl. 6. 12:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#10 vonatkoztasd magadra is a szabályaidat!
2021. júl. 11. 09:13
 12/20 anonim ***** válasza:

#5-ös vagyok. Mindenki saját hallása, hogy egy zenei hangzás mennyire felel meg neki! Viszont általánosságban szerintem ha egy hangszóró tisztán és érthető dalszöveggel/effektekkel szól, nem torzít, és van benne kellő basszus, az nagyon jó! Aki ennél többet vár, az vagy profi előadó, vagy egy nagyon kifinomult hallású sznob!

Amúgy a relatíve olcsóbb, megfizethető árú márkák közül általánosságban a Sony-nak és a JBL-nek a legjobb a hangzása, ez utóbbi viszont jobb ár-érték arányú + csak vízállókat csinál!

Többen írták egy fórumban, hogy a Lamax hangszórók hangzása erősen vetekszik a JBL-ével, de jóval olcsóbban! Gondolom akkor ezt csak alap hangerőn írták, feljebb tekerve viszont a Lamax már torzít, a JBL viszont abszolút nem!

2021. júl. 11. 10:56
 13/20 anonim ***** válasza:
Van olyan torzítás, ami nagyon felismerhető, és van, ami nagyon nehezen. Az intermodulációs torzítást azonnal hallod, gitáron még talán szereted is egy-egy megvalósítását hallani... A harmonikus torzítás a valódi vicces jószág: a páratlan harmonikusok valahogy könnyebben hallhatók, vagyis inkább a párosakat nehezebb észrevenni. Maga a fül is termeli a páros harmonikusokat: a csiga hallószőrei bele tudnak oktávozni a hallottakba, amit az agy gyönyörűen el is nyom. Ezek a csühögők úgy vannak tervezve, hogy a jól hallható torzítások ne üssenek nagyon nagy értékeket. Azért azt bárki észre tudja magán, hogy a kotványt fárasztóbb hallgatni akkor is, ha hirtelen jónak tűnik. A tényleg jó általában olyan jó, hogy nehéz "hozzászokni", mivel nincs mihez, tök természetes a fejnek. Az ilyen varázslások komplex hanganyagon kicsit visszakozásra késztetik a hallóközpontot, mert észrevétlenül is olyasmivel kell bajlódjon, ami számára kb érthetetlen. Idővel hozzá tud szokni az ember (és ez baj), meg mondjuk 100% trap hallgatásakor nem tétel a gagyi hangszóró az összképben, de kicsit is zeneibb dolgokra, nem agyonkompresszált, nem egyszólamúra duckolt anyaggal azért az lesz, amit fentebb leírtam. Azért az árért egy ilyen "éppen van valami" szint piszok kevés, ezért szeretünk haragudni a hárombetűs gyártóra. Nem azért dolgozol 2021-ben, hogy ilyeneken kelljen megszólalj, ennyire egyszerű.
2021. júl. 11. 11:27
 14/20 anonim ***** válasza:
"Azért azt bárki észre tudja magán" *venni
2021. júl. 11. 11:29
 15/20 anonim ***** válasza:
36%

Na,most aztán jól ki lett vesézve.

Szegény kérdezőnek már el is ment a kedve az egésztől.

Csupa hasznos dologgal lett gazdagabb,,,,vagy nem....

2021. júl. 11. 12:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Az nem tragédia gondolom. Ha sokan tesznek így, kénytelen jobbat alkotni a jbl is meg az utánuk kullogó többiek is a kategóriában, racionálisközeli árszabással. Ami olcsósítja az adott minőség sorozatgyárthatóságát is. Mindenki jól jár.
2021. júl. 11. 17:51
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Pff..

Hápersze..

Ha te mondod....

Szerintem meg racionálisan pont lexarják az ötletedet....

Van az a pénz....

2021. aug. 1. 20:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Na, végre valaki felvilágosít, most már én is tudom, köszönöm barátom! Ezentúl már csak félig leszek őszinte, amikor leszólom a trágyát, főleg ha túlárazott. Szeretnéd esetleg, ha én is JBL fanboy lennék? Tudod melyik az: amit következetesen GBL-nek mondasz.
2021. aug. 2. 08:32
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Vicces volt ezeket végig olvasnixDDDDDD
2022. jan. 2. 16:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Szóval akkor csak kamukérdés volt?? Miért nem a Humor kategóriába írtad, célzással?
2022. jan. 2. 18:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!