Van egy Overmax x-bee drone 2.1-em. Mindegyik rotor működik, de mégsem száll föl, csak kb 5 centire. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm!2021. júl. 4. 19:11
1/4 anonim válasza:
b..d ki a kukába és vegyél egy értelmes drónt.
vagy olvasd el a használatit! Ha felszáll de nem emelkedik magasabbra akkor ott valami korlátozás működik valszeg. Ehhez a vacakhoz nem értek, csak tippelek, hogy így van.
2/4 Ypszilon1980 válasza:
Annyira sok oka lehet, hogy ezt így nem lehet tudni. Szabályzó is lehet rossz benne, a rotorok is lehetnek rosszak, a propeller egyáltalán jól van feltéve mind a 4 motorra? Akksi is lehet rossz.
3/4 A kérdező kommentje:
Aksi tuti jó, jól vannak a propellerek, én is szabályzóra gyanakszom, csak mondom hátha tudtok valami más megoldást. Köszi a válaszokat!
2021. júl. 4. 20:31
4/4 Ypszilon1980 válasza:
Nem tudom ennél meg lehet-e csinálni, de akksit vedd le, 1 perc múlva vissza és próba. Nekem van ilyen drónom, akksi minden teszten jó, de ha rárakom a drónra, nem emelkedik fel, csak kb. 10cm-re, illetve az is lehet, hogy nem töltődik fel jól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!