Van tablet az alábbi paraméterekkel?
Figyelt kérdés
Ami számomra elengedhetetlen lenne az, hogy 16gb RAM legyen benne és Windows 10 fusson rajta. Maximum 300ezerig szeretnék elmenni.
Keresgéltem sokat, de egyszerűbbnek láttam ide feltenni a kérdést.
Lehet az hibrid laptop is, csak érintős legyen. Persze jobb lenne ha csak tablet lenne. Akár használtan is jó. Microsoft Surface nem érdekel.
2021. jún. 25. 15:08
21/22 anonim válasza:
Nem akartam okoskodni, épp egy ilyet nézek én is, erről megfeledkeztem, elismerem. Jó választás volt, lehet hogy én is veszek egyet.
22/22 anonim válasza:
Majd írhatnál a tapasztalataidról a mérettel, a súllyal, a melegedéssel, vagy bármi mással kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!