Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van tablet az alábbi paraméter...

Van tablet az alábbi paraméterekkel?

Figyelt kérdés

Ami számomra elengedhetetlen lenne az, hogy 16gb RAM legyen benne és Windows 10 fusson rajta. Maximum 300ezerig szeretnék elmenni.

Keresgéltem sokat, de egyszerűbbnek láttam ide feltenni a kérdést.

Lehet az hibrid laptop is, csak érintős legyen. Persze jobb lenne ha csak tablet lenne. Akár használtan is jó. Microsoft Surface nem érdekel.

2021. jún. 25. 15:08
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Pusztán az, hogy folytatod a vitát arra utal, hogy, de igen az vagy.

De bocsánatot kérek kirohanásomért!

Helyzetemet nem ismervén nem is lehetsz irigy és hidd el én sem vagyok rád irigy! :)

2021. jún. 25. 18:22
 12/22 anonim ***** válasza:
Windows tabletet a nagyok közül kb. 4 éve csak a Microsoft gyárt az ismertek közül, esetleg a Dellnek és a Lenovónak van/volt leválasztható gépe. Viszont ezek erősen melegednek állítólag, ez a magasabb teljesítmény hátránya.
2021. jún. 25. 21:02
 13/22 anonim ***** válasza:
A cinizmust hagyd meg nekem! Köszi!
2021. jún. 25. 21:05
 14/22 A kérdező kommentje:

Elsősorban a Surface nekem azért nem játszik, mert nem bővíthető. xD Na meg az én véleményem szerint nincs ár/érték egyensúlyban. Gyakorlatilag a márkát, meg a dizájnt fizeted meg, de ez csak az én véleményem.

Az utsó válaszra csak annyit, hogy ennyire nem kell előre gondolni. xD

2021. jún. 25. 23:54
 15/22 anonim ***** válasza:
Hiába nem tetszik, és drága a Surface(-család), nem nagyon van más, esetleg kínai webshopokban, de kétlem, hogy belepakolnának 16GB-ot. A tabletekre amúgy sem jellemző a bővíthetőség.
2021. jún. 26. 08:30
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszi már találtam lenovo tabletet szaküzlettől felújítva 20gb RAM-mal.

Köszönöm a válaszokat! Ezennel én lezártnak tekintem a témát.

Amúgy nem fizetek márkáért, ahogy mondtam. Szal a Surface számomra legalábbis, és nem hiszem, hogy egyedül vagyok ezzel, finoman szólva is gáz.

2021. jún. 26. 18:42
 17/22 anonim ***** válasza:
Elárulnád a pontos típusát?
2021. jún. 26. 19:58
 18/22 A kérdező kommentje:
Lenovo thinkpad x1 tablet
2021. jún. 26. 20:09
 19/22 A kérdező kommentje:
De nem kell okoskodni én már befejeztem a témát!!!
2021. jún. 26. 20:10
 20/22 A kérdező kommentje:
Annyit mondok 16 gb RAM eleve de bővítették 4gb RAMmal
2021. jún. 26. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!