Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek érdemes tabletet...

Szerintetek érdemes tabletet venni hobbi szintű rajzolgatásra, rajzfilmkészítéésre?

Figyelt kérdés

Nem szeretek se kézeel se számítógépen rajzolni. Telefonon viszont nagyon megtetszett a dolog. Jó kikapcsolódás. Vhogy sokkal jobb hogy nem egy ceruzát vagy egy egeret kell mozgatnom hanem az ujjamat. Mindig nagyon ügyetlen voltam az ilyesmiben de most hogy telefonon csinálom elkezdtem élvezni. Annyi a gond hogy nagyon kicsi a képernyő.

Lehet még komolyabb történeteket is csinálnék. Minőségre Anyád sorozat szintű dolgokat.

Mit gondoltok? Működhet a dolog?

2021. jún. 13. 22:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ezek a vackok csak helyben rajzolásra jók, amit linkeltél, csak kapacitív (tompa) tollat támogat (amit mind). A "rendes" tollat támogatók 80-90e körül kezdődnek.
2021. jún. 14. 14:22
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
Előző vagyok, bocs, ujjal rajzolni ez is tökéletesen megfelel...
2021. jún. 14. 14:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Milyen programmal lehet ilyen videót készíteni????
2021. jún. 24. 14:15
 14/15 A kérdező kommentje:

FlipaClip

Fent van Google Play Áruházban ha androidos vagy

de van millió más hasonló program. Én random ezt választottam, elégedett vagyok vele.

2021. jún. 24. 16:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Köszi!!!
2021. jún. 24. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!