Szerintetek érdemes tabletet venni hobbi szintű rajzolgatásra, rajzfilmkészítéésre?
Nem szeretek se kézeel se számítógépen rajzolni. Telefonon viszont nagyon megtetszett a dolog. Jó kikapcsolódás. Vhogy sokkal jobb hogy nem egy ceruzát vagy egy egeret kell mozgatnom hanem az ujjamat. Mindig nagyon ügyetlen voltam az ilyesmiben de most hogy telefonon csinálom elkezdtem élvezni. Annyi a gond hogy nagyon kicsi a képernyő.
Lehet még komolyabb történeteket is csinálnék. Minőségre Anyád sorozat szintű dolgokat.
Mit gondoltok? Működhet a dolog?
én inkább ezt ajánlanám, sokkal olcsóbb és erre is van szánva:
tehát ebben azért van nyomásérzékenység, toll is jár hozzá ha ahhoz lenne kedved...sokkal különb mint egy alapvetően nem erre szánt tableten rajzolni
Köszönöm a válaszokat. Még lehet rajztálblát veszet. Nem most rögtöm veszem meg úgysem, még csak filózom rajta.
Ha jól értem a rajtáblának nincs saját oprendszere, hanem össze tudom kötni számítógéppel vagy telefonnal? Ha telefonnal tudnám összekötni az jobb lennne a mobilitás miatt. Most a még el nem készült rajzfilmemen sokszor kirándulás közben, a dunaparton ücsörögve vagy buszon munkálkodtam. Notebookom nincsen csak asztali gépem. Szóval a mobilitás miatt jó lenne ha telefonnal is tudnám használni az eszközt.
FTelefonon FlipaClip-et használok, számítógépen Opentoonzt de főleg csak telefont használok ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!