Bizonyos E-book olvasók miért ilyen drágák?
Tudom, hogy van olcsóbb is, de például ez:
Miben jobb mint egy azonos áru tablet?
Mert hogy ez már színes és magas felbontású, nincs rá bizonyíték hogy kíméletesebb a szemnek mint egy tablet...
Akkor viszont, ha én nem is akarok internetezni rajta, meg kihasználni azokat a plusszokat, amit egy tablet ad, hanem tényleg kifejezetten olvasásra veszem, attólmég miért vegyem ezt egy tablet helyett?
Tehát miért vegyem azt, ami sokkal kevesebbet tud, nagyjából ugyanannyiért?
Gondolom biztos van valami amiben annyival jobb, hogy kiegyenlíti az árat... Mi az?
Hiszen ezek a tabletek ugyanannyiba kerülnek és ha sokkal többet nyújtanak, ha valamiért úgy döntők hogy kell a többi funkció, van lehetőségem kihasználni... Míg ha veszek egy E-book olvasót, ugyanannyiért, akkor nincs. Akkor vehetek mellé még ennyiért egy tabletet is.
"Ha vennék egy E-book olvasót, akkor arra gondolom mindent meg kéne keresnem PDF-ben (?)..."
A PDF nem e-könyv formátum, nem lehet áttördelni. Sőt, kifejezetten arra találták ki, h egy oldal a nyomtatásban meg a képernyőn is pont ugyanúgy nézzen ki mindenképpen.
E-könyv formátumok például az .epub vagy a .mobi, ezek rugalmasan áttördelhetőek bármilyen képernyőméretre, a betűk nagysága állítható, és így tovább.
A tartalom beszerzésével kapcsolatban meg nálam az volt a nagy life hack, hogy elkezdtem angolul olvasni. Nagyságrendekkel több könyv érhető el angol nyelven könnyedén és ingyen, és így a nyelvtudásom is fejlődik.
Köszi!
Állítólag ha e-mailben elküldöm rá X formátumban, akkor Y formátumba konvertálja magától, ami jó rá...
Ez vajon igaz? (Csak egy kommentben olvastam)
A Scribd könyveimről le tudok mondani, akkor ha meg tudom szerezni majd az E-book olvasóra is a nagy részét.
Szerintem amúgy is csak addig férek azokhoz is, amíg aktív az előfizetésem.
Ami még nem túl szimpi a Kindle-ben, hogy havi 4200 forint hogy halt adhassa rajta hangos könyvet (amiket még külön meg kell venni)...
Persze hangos könyvet továbbra is, a telefonomon ugyanúgy tudok hallgatni, csak ez akkor sem egy szimpatikus dolog.
Hát igen, de például ennél a Netflix is olcsóbb.
Illetve a PlayStation Plus is olcsóbb...
Szerintem 4200 forint hangos könyvekért marha drága.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!