Milyen Vezetéknélküli, bluetoothos fülhallgatót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
iPhone 11-hez, ha ez releváns
10 000 Ft értékben
2021. máj. 10. 14:25
1/12 anonim válasza:
Nekem Honor Choice van. Futáshoz használom, szépen szól.
2/12 A kérdező kommentje:
Megvettem végül, de bármelyik szilikont próbálom hozzá, nekem FOLYTON kiesik a fülemből.
Olyan, mintha eltartana a fülemtől az a duci része... valami tipp esetleg?
2021. aug. 30. 16:40
3/12 Morzsi007 válasza:
Nyomd bele a füledbe aztán kicsit tekerj rajta. Hátha segít. 🙂
4/12 anonim válasza:
Nekem ezek a pipa formájúak nem jönnek be.
Viszont ezt a fajtát nagyon stabilan be lehet tekerni a fülbe:
5/12 A kérdező kommentje:
Szia Morzsi,
Probaltam, de sajnos nem. Valoszinuleg nekem van ilyen egyedi fuljaratom 😃
4/4 ehhez esetleg tudnal kuldeni egy linket, vagy a tipusat?(a markat latom, hogy JBL)
Koszi
2021. szept. 1. 11:46
6/12 anonim válasza:
ez engem is érdekelne hogy melyik fajta passzol a legjobban a fülbe, mert én zenehallgatás közben állandóan mozgolódok, rázom a fejem, táncolok stb, tehát kell a maximum fülbenmaradás...
7/12 anonim válasza:
4-es vagyok
JBL Reflect Flow, én is sokat mozgok benne, de ez sajnos nem a tízezres kategória.
8/12 anonim válasza:
nekem a jobb hangzás fontosabb, kis kutatás után kiderült, hogy a sennheiser cx400bt és momentum true wireless 2 szólnak jelenleg a legjobban a piacon. Viszont ezek bluetooth 5.1-et használnak, nekem pedig az usb adapterem a pchez 5.0-ás. Sztem működni fog igy is, de rosszabb lesz a hangzás stb emiatt?
9/12 anonim válasza:
8 - Hangzásban nem lesz semmi észrevehető különbség.
10/12 anonim válasza:
ez biztos? akkor mi extrát ad az 5.1? mit veszítek vele, ha 5.0-án használom (valamit biztos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!