Vezetéknélküli fejhallgatókról mi a véleményetek?
Mennyire megbízhatóak?
Ha a szobámban vagy a lakásban akarok zenét hallgatni így, hogy közben ne kelljen végig a laptop előtt ülni, de ne is hallja más a lakásban, akkor megfelelő lehet?
Nekem egy drága minőségi Sony fejhallgatóm van, az kb. 1,5 helységnyi távot tud működni. 2-3 fal már túl sok neki, azon már nem megy át.
Amúgy akkor miért nem telefonon hallgatod?
Én "olcsó" kategóriákat próbáltam csak eddig, nekem pozitív a véleményem félig, mert jóval hangosabb, tisztább, erőteljesebb a hangzás a bluetooth kapcsolaton keresztül.
Viszont késik egy kicsit a hang, de mivel "low budget" kategória, komolyan nem vészes az a kis csúszás ahhozképest.
Amúgy nem akad be, nincs vezeték probléma meg hasonló.
Tovább bírja nekem egyértelműen, mint a vezetékes; mellesleg ha lemerül, akkor ugyanúgy csatlakoztathatod vezetékkel.
Nekem hasznosabb a hátrányai ellenére is, főleg a hangzás miatt, meg praktikusabb.
a drágábbon is csúszik!
de ha zenét hallgatsz akkor úgysem veszed észre mert nem látod (nem nézed) a képernyőt közben.
de amúgy filmet is nézek vele és nem lehet észrevenni még úgy sem a csúszást.
Nekem fülhallgatóm van. Imádom. 80 m2 házban teljes területen okés. Edzőteremben kb. 20 méterig.
Skullcandy márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!