Jövőhéten érkezik meg a FiiO M7 lejátszóm, ez a lejátszó melyen ( vezetékes ) Hi-Fi ( zárt-nyitott ) fejeseket tudna maximálisan meghajtani ???. A FiiO M7 minőségileg mennyire jó ( zenei élmény )???.
Figyelt kérdés
Elsősorban Beyerdynaic, Audio-Technica, GRADO, AKG fejesek érdekelnek.Az is érdekelne hogy minimum melyik az amit érdemes ezzel a lejátszóval használni. Nekem van Audio-Technica ATH-PRO5X ( ezt használtam eddig telefonhoz ) és van GRADO SR125 ( ezt otthon használom mivel nyitott ).2021. máj. 2. 19:11
11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm srácok a segítséget, ment mindenkinek a pacsi.
2021. máj. 4. 21:07
12/23 A kérdező kommentje:
Megkaptam és van egy olyan problémám hogy a gépre ha csatlakoztatom akkor csak tölt, de viszont a számítógép nem érzékeli, windows 10 64 bit van rajta. Letöltöttem az ami itt a linkben van az sem látja, valami megoldást tudsz rá ???, valamit nem kell állítani a lejátszóban valahol hogy lássa a gép ???.
2021. máj. 6. 07:37
13/23 Ypszilon1980 válasza:
Elvileg van hozzá egy MTP protokoll-t tartalmazó install cd-n, valami samsung usb driver.
14/23 A kérdező kommentje:
Feltelepítettem a gépre azt amit az egyik valásztadó linkelt be nekem, de nem működik így sem, az sem látja a lejátszót.
2021. máj. 6. 11:22
15/23 anonim válasza:
a wifi és az usb dac képesség két külön dolog, mást és mást kell telepiteni mindkettőhöz.
16/23 Ypszilon1980 válasza:
Az nem arra való, ez a leírásban van benne hogy kell? Telepítő cd-t adtak hozzá?
17/23 A kérdező kommentje:
Nem kaptam telepítő CD-t vagy más valamit, pl egy oldalnak a linkjét ahhonnan letudnám tölteni az ehhez esetleg szükséges szoftvert, és ha a keresőbe beírom hogy FiiO M7 szoftver akkor nem dob ki olyan oldalt ami egyértelműen írja azt hogy xy nevű szoftver kell ahhoz hogy a számítógép felismerje a lejátszót, nem tudom mit kell telepíteni mert soha nem volt még ilyen hordozható lejátszó DAC-om. Ezért is kérek segítséget de eddig még erre nem kaptam, esetleg nem tudod pontosan milyen szoftvert kell letölteni hozzá pontosan ???.
2021. máj. 6. 13:17
18/23 Ypszilon1980 válasza:
A leírásban a neten fent van pontosan. De az is lehet, hogy az usb portot a menüben át kell állítani MTP-re vagy usb meghajtóra és működni fog.
19/23 A kérdező kommentje:
Na megtaláltam a megoldást a fájl átvitelre, szóval amit kaptam kábelt a lejátszóhoz az csak és kizárólag töltésre alkalmas, ha fájlátvitel a cél akkor kell hozzá egy olyan kábel amelynek mind a két vége Type-C és persze a számítógép előlapján vagy hátlapján ( alaplap ) kell lennie egy bemeneti csatlakozónak, szóval ilyen módon csatlakoztató pl a FiiO M7 a számítógéphez olyan formában hogy felismerje a gép a lejátszót, ezek után már egyszerű a dolgunk mert attól függően hogy MAC vagy WINDOWS 10 rendszerünk van telepíteni kell a drivert, ha ez meg van akkor az eszközt majd a telepítés befejezésekor kéri a telepítő hogy válassza le az eszközt és indítsa újra a számítógépet, jobb lenti sarok felfele mutató nyíl fehéren egy micro sd kártyára hasonlító ikonra kell rányomini, majd a gépet újra kell indítani, aztán ha újraindult a gép ismét csatlakoztatni kell a lejátszót, ekkor jobb lent egy előugró ablak jön majd fel ami kérdezi mit szeretne tenni az eszközzel ???, rákattintunk bal egér gombbal és kiválasztjuk mit szeretnénk tenni. Nos már csak azt kell megtudnom hogy a DAC része hogyan működik. Köszönöm a segítséget!!!.
2021. máj. 6. 16:41
20/23 Ypszilon1980 válasza:
Szerintem a menüjében ezt a funkciót először be kell kapcsolni, csatlakoztatni a géphez, gondolom ehhez is kell driver, utána a windows-ban a hangeszköznél kiválasztani, legalábbis a Sonynál így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!