DVD lejátszónak van értéke ?
Figyelt kérdés
El szeretném adni. Nem használom már.2021. máj. 1. 14:38
1/7 anonim válasza:
Szerintem már semmi. Elektronikai hulladék...
2/7 anonim válasza:
Simán el lehet adni reális áron.
Csak ne ess abba a hibába, mint sokan:
"Nekem sok pénzembe került, és még jó állapotú, úgyhogy eredeti ár + inflációt is megér ez!".
3/7 anonim válasza:
Nézegesd, mások mennyiért árulják:
4/7 A kérdező kommentje:
látom több mint egy hónapos hirdetések is vannak 1000-1500-2000 forint árban. Nem jó arány .
2021. máj. 1. 15:45
5/7 anonim válasza:
Mit akarsz érte kapni? Manapság már a mikró is elfogad pendrive-ot...
6/7 anonim válasza:
Vannak még, akik néznek DVD-filmeket, például én is, és boltban a legolcsóbb filmbeszerzési forma, ami ráadásul örökéletű is lehet, ha vigyázol rá! Így egy nagyképernyős tv-n filmnézéshez nem árt, főleg ha hozzám hasonlóan valakinek van még DVD-filmekből kollekciója! Viszont akinek van aktív használatban modern játékkonzolja (PS- vagy Xbox-széria), az nem fog venni külön lejátszót, mert ezek a konzolok már lejátszák a DVD- és Blu Ray-filmeket is! De azért mégis összeségében nagyobb esély van eladni egy DVD-lejátszót, mint egy régi videómagnót, utóbbira 0 lenne az esély!
7/7 A kérdező kommentje:
Kicsit vicces mert nekem volt videómagnóm. A vírus előtt elvittem fém gyűjtő helyre magyarul méh telepre és fizettek érte de nem sokat. Ha jól emlékszem elektronikai hulladék kategóriába tették így előtte megkérdeztem,hogy átvennék e mert nem tudtam. Gondoltam ha már megyek oda úgyis akkor elviszem. El volt romolva már úgy hogy a kapcsolója sem volt meg végül is. Azt szerintem nem vették volna át mert műanyag volt.
2021. máj. 2. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!