Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Jövőhéten érkezik meg a FiiO...

Jövőhéten érkezik meg a FiiO M7 lejátszóm, ez a lejátszó melyen ( vezetékes ) Hi-Fi ( zárt-nyitott ) fejeseket tudna maximálisan meghajtani ???. A FiiO M7 minőségileg mennyire jó ( zenei élmény )???.

Figyelt kérdés
Elsősorban Beyerdynaic, Audio-Technica, GRADO, AKG fejesek érdekelnek.Az is érdekelne hogy minimum melyik az amit érdemes ezzel a lejátszóval használni. Nekem van Audio-Technica ATH-PRO5X ( ezt használtam eddig telefonhoz ) és van GRADO SR125 ( ezt otthon használom mivel nyitott ).
2021. máj. 2. 19:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Teljesítmény:"The Fiio M7 is using a build in amplifier and LPF (Low Pass Filter), which is implanted to the SoC (System on a Chip) together with the ES9018Q2C and output Switch. The amplifier has a output impedance of 2Ω and a power output of 70mW @ 16Ω (THD+N<1%) and 40mW @ 32Ω (THD+N<1%)."

Az ESS Sabre chipek hangzását szeretem, igaz az AKM ek is jók. Mindenesetre mindkettő jobb mint a PCM.

2021. máj. 3. 11:31
 2/23 Ypszilon1980 ***** válasza:
Anno ez nekem is tetszett, de mivel van már egy Sony NW-A45, nem vennék FiiO-t. Nekem FiiO-ból volt kétféle is, tele voltak hibákkal. Maga a lejátszó jól néz ki, a hangzása is jó, de félek, hogy ezen sem tudják sosem rendesen megcsinálni a szoftvert.
2021. máj. 3. 14:43
 3/23 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló a hibákat említetted, picit részleteznéd mifélék voltak ezek a hibák ???, és a szoftveres jellegű problémáknál milyen gondjaid voltak ???. Amúgy ezt a lejátszót lehet használni USB-DAC-ként, és van rajta Wifi ???.
2021. máj. 3. 18:42
 4/23 anonim ***** válasza:

te nem olvasol utána mielőtt rendelsz???

Ha konkrét temékspecifikációt nem (?!?), de teszteket se????

[link]

"... USB DAC-ként sem használható."

2021. máj. 3. 20:08
 5/23 A kérdező kommentje:
De olvasok, ezért kérdeztem tőled utóbb azt amit, mert vagy youtuben egy Geri nevű srác aki elmondja a véleményét a FiiO M7-ről, és ő meg azt mondja hogy lehet USB DAC-ként használni a lejátszót. AZ AV-Online tesztjeit is mindig elolvasom, de pl ők szoftveres gondokról nem írtak, és más gondokról. Azt is írják hogy az eszközben nincs Wifi, viszont megjegyzik azt is hogy ezen az áron jó lejátszó, amúgy nekem fontos az FM Rádió is, na meg több pénzt nem tudok rászánni sajnos, szóval ezért a pénzért a legjobbat akarom, több vélemény, több tapasztalat, ezért is tettem fel a kérdésem.
2021. máj. 3. 20:57
 6/23 anonim ***** válasza:

okok, bocsi, az első guglizásom felületes volt.

na az van, h az eszköz tud usb dac is lenni csak a megfelelő firmware kell hozzá.

wifi is lehet csak tákolni kell kicsit.

lehet h amikor av-online srácok az öregebb firmware-elteszteltek , a jutyubered meg már eleve azzal kapta

ha ilyet veszel akkor legrosszab esetben frissitesz firmware azt csókolom.

[link]

[link]

2021. máj. 3. 23:57
 7/23 anonim ***** válasza:

Szólítom 2es válaszolót, neki milyen software gondjai voltak ?

(esetleg emlékszik firmware verzióra?)

2021. máj. 3. 23:59
 8/23 Ypszilon1980 ***** válasza:

Ezek a tesztek a neten kb. semmit sem érnek,semmilyen részletre nem terjed ki,a hangzását nem hallod.

Nem akartam leírni a hibákat, mert az egy régebbi lejátszójuk volt, és nem akarom látatlanban leírni az M7-et. De leírom. A legfőbb gond akkor az volt, hogy ha bluetooth be volt kapcsolva, iszonyat belassult, még a zene lejátszásban is hallható volt. A hangszínszabályzás nem működött megfelelően, a gapless playback minden szoftverfrissítés ellenére vagy működött vagy nem. Számok váltásánál volt, hogy inkább elsötétült a kijelző és inkább gyárira állt vissza, és még több más esetben is, ami azért volt gond, mert a kimenetet olyankor alapban nem fülhallgató kimenetre állította. Ezeket a gyártó amúgy mind elismerte, és az adott hibát mindig megoldotta, viszont egy azelőtt jól működő funkció ezzel egyidőben használhatatlan lett és ezt kicsit meguntam.

2021. máj. 4. 06:31
 9/23 A kérdező kommentje:
Azt letudnád írni hogy mit kellene tennem ahhoz hogy legyen rajta wifi ???.
2021. máj. 4. 07:14
 10/23 anonim ***** válasza:
a második link, amit a 6. kommentben küldtem tartalmazza részletesen...
2021. máj. 4. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!