Jövőhéten érkezik meg a FiiO M7 lejátszóm, ez a lejátszó melyen ( vezetékes ) Hi-Fi ( zárt-nyitott ) fejeseket tudna maximálisan meghajtani ???. A FiiO M7 minőségileg mennyire jó ( zenei élmény )???.
Teljesítmény:"The Fiio M7 is using a build in amplifier and LPF (Low Pass Filter), which is implanted to the SoC (System on a Chip) together with the ES9018Q2C and output Switch. The amplifier has a output impedance of 2Ω and a power output of 70mW @ 16Ω (THD+N<1%) and 40mW @ 32Ω (THD+N<1%)."
Az ESS Sabre chipek hangzását szeretem, igaz az AKM ek is jók. Mindenesetre mindkettő jobb mint a PCM.
te nem olvasol utána mielőtt rendelsz???
Ha konkrét temékspecifikációt nem (?!?), de teszteket se????
"... USB DAC-ként sem használható."
okok, bocsi, az első guglizásom felületes volt.
na az van, h az eszköz tud usb dac is lenni csak a megfelelő firmware kell hozzá.
wifi is lehet csak tákolni kell kicsit.
lehet h amikor av-online srácok az öregebb firmware-elteszteltek , a jutyubered meg már eleve azzal kapta
ha ilyet veszel akkor legrosszab esetben frissitesz firmware azt csókolom.
Szólítom 2es válaszolót, neki milyen software gondjai voltak ?
(esetleg emlékszik firmware verzióra?)
Ezek a tesztek a neten kb. semmit sem érnek,semmilyen részletre nem terjed ki,a hangzását nem hallod.
Nem akartam leírni a hibákat, mert az egy régebbi lejátszójuk volt, és nem akarom látatlanban leírni az M7-et. De leírom. A legfőbb gond akkor az volt, hogy ha bluetooth be volt kapcsolva, iszonyat belassult, még a zene lejátszásban is hallható volt. A hangszínszabályzás nem működött megfelelően, a gapless playback minden szoftverfrissítés ellenére vagy működött vagy nem. Számok váltásánál volt, hogy inkább elsötétült a kijelző és inkább gyárira állt vissza, és még több más esetben is, ami azért volt gond, mert a kimenetet olyankor alapban nem fülhallgató kimenetre állította. Ezeket a gyártó amúgy mind elismerte, és az adott hibát mindig megoldotta, viszont egy azelőtt jól működő funkció ezzel egyidőben használhatatlan lett és ezt kicsit meguntam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!