Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy vegyem rá (több lent) ?

Hogy vegyem rá (több lent) ?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy Xbox series s-et venni SAJÁT pénzből. Minden én fizetnék, a game pass-et, a játékokat. Csak az a baj, hogy anya nem nagyon engedi. Nem nagyon tanulok, de órán odafigyelek, és így is színtiszta ötös vagyok mindenből. Légyszi ne írjatok, bezzeg az én időmbeneket, hanem a kérdésre válaszoljatok pls!

2021. ápr. 12. 10:05
 1/3 anonim válasza:
74%

Kár volt kiírni a korod, mert hamarosan törölnek. Megpróbálok még válaszolni.

Ha a saját pénzedből vennéd nem igazán értem mi a probléma vele. Talán úgy gondolja, hogy értelmesebb dolgot is vehetnél belőle, de ha te ezt szeretnéd akkor ezt. Próbálj vele beszélni, hátha megengedi.

2021. ápr. 12. 10:24
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Még nem töröltek 🤔

2021. ápr. 12. 11:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek, féreértés ne essék, mindig reálisan átgondolok mindent, és bár valóban kellenek kompromisszumok, de az ilyen eltúlzott szülői szigort én sem díjazom! - ez szól melletted!

Nade Te se túlozz: mindössze 11 évesen mégis honnét lenne SAJÁT pénzed??? 18 éves kortól lehet rendszeresen dolgozni, de diákmunkát is csak 15-16 éves kortól lehet legkorábban vállalni! Szóval kizárásos alapon az csak a zsebpénzed lehet, amit a szüleid adnak Neked, így viszont részben Nekik is van beleszólásuk, hogy mire költöd, és gondolom azt akarja anyukád, hogy ne herdáld el egyből méregdrága dolgokra, hanem előbb inkább tanuld meg beosztani, mivel erre a tapasztalatra nagy szükséged lesz az életben!

33/F

2021. ápr. 12. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!