Szinte már kihaltak a dobozos ,tokos,lemezes videójátékok ?
Figyelt kérdés
Bőven 30 fölött vagyok és már régen játszottam. Magyarul régen vettem játékokat .Én mindig pc-n vettem . Mondom megnézem már,hogy milyen játékokat lehet kapni manapság netes áruházakban.Miket adtak ki stb... Erre látom,hogy alig vannak már tokos játékok. Letölthető játékokat lehet kapni főleg. Kódos játékok. Na szóval mit gondoltok erről a véleményről úgymond ? Én bealudtam a nemtudom hány évben úgymond és már régóta így van ? Bealvás alatt úgy értem,hogy meguntam a játékokat és nem foglalkoztam velük. Szórakozásképp inkább filmeztem,sorozatoztam egyébként.2021. ápr. 8. 14:02
1/4 anonim válasza:
ott a steam, különböző online store-ok, nem kell raktározni, nem kell lemezezni. évek óta nem vettem lemezes játékot.
2/4 anonim válasza:
Már nagyon rég nincsenek pcre dobozos/lemezes játékok.
4/4 anonim válasza:
Én ha tehetem, akkor fizikálisan szerzem be a játékokat, úgyhogy nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!