Euronics megbízhtaó?

Figyelt kérdés
Gondolkozok egy Airpods 2 vásárlásán, és úgy láttam, hogy Magyarországon ott a legolcsóbb. Az lenne a kérdésem, hogy van-e valami csapda ebben.

2021. márc. 23. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
nem igazán
2021. márc. 23. 09:35
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Természetesen igen, egyik hazai partnere tudtommal az Apple-nek szóval biztosan valódi is.
2021. márc. 23. 09:48
 3/7 Vortrex ***** válasza:
82%
Mitől ne lenne megbízható, egy országos nagykereskedés, nem egy Blaha aluljárós gsm.
2021. márc. 23. 09:52
 4/7 anonim ***** válasza:
45%

Nézz körül a neten rengeted a negatív értékelés [link]

/euronics [link]

Hír tv-ben is szerepelt a panaszkönyv című műsorban a kaposvári bolt milyen inkorrektek.

2021. márc. 23. 09:58
 5/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
77%
Nekem kvázi negatív tapasztalatom nincs, nemrég tv-t vettem ott, azzal nincs baj,de rendelni nem rendelnék,mert egyrészt valahogy a raktárkészletük nem valós sokszor, másrészt a szállítás is akadozik. Hűtőt nem itt vettem, drágább volt ugyan, de megérte, kibontott k nekem, engedték megnézni, hogy nem sérült-e, stb., Euronicsban azt hallom mindenkitől, hogy ez valahogy nem jól működik.
2021. márc. 23. 10:23
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Megbízható, igen
2021. márc. 23. 10:28
 7/7 Vortrex ***** válasza:
100%

Nem kis igazság van a negatív értékelésekben. Az online rendelés náluk csak másodlagos tevékenység, így érthető, ha van eltérés az árukészlet és a weboldal között, ráadásul az elégedetlen vásárlók mindig hangosabbak, de az is biztos, hogyha besétálsz egy Euronicsbe, és ott helyben megveszed, akkor eredeti terméket kapsz és valódi garanciát. Sőt, én úgy veszem észre, hogy nagyon jó áron kínál, és az Euronics-ek webes árai tükrözik a bolti árakat, még a Media Markt-ban rendszerint sokkal drágábbak cuccok, mint ahogy azt a neten hirdetik.

Nekem is vannak negatív élményeim velük kapcsolatban, nem akarok egy-egy ott dolgozó alapján általánosítani, de tényleg elég tukók szoktak lenni. Általában nem találsz senkit, akitől kérdezhetnél, vagy pedig ha valami drágát keresel, akkor úgy rád tapad a "vidd el 18 havi részletre, fizetés nélkül, 5év kiterjesztett garanciával" dumájával, hogy már neked kellemetlen.

Illetve egyszer visszavittem garanciában egy telefont, és a kezembe nyomtak egy borítékot meg egy jegyzőkönyvet, hogy írjam le mi történt vele és postázzam el a szerviznek, mert úgy sokkal gyorsabb. Mondom lol, nehogy már ezzel nekem kelljen foglalkoznom. Úgyhogy rájuk bíztam, de simán a nyakamba varrták volna, nehogy meg kelljen mozdulniuk. Végülis a telefont garanciába megjavították, úgyhogy ezzel nem volt baj.

Előny: olcsó, eredeti termékek, garancia, a webes ár általában tükrözi a boltit

Hátrány: bizonytalan online rendelés, gagyi kiszolgálás és ügyintézés

Összességében még mindig megéri itt vásárolni.

2021. márc. 23. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!