Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Visszaveszik a tegnap megvert...

Visszaveszik a tegnap megvert tv-t az Euronicsben?

Figyelt kérdés

Vettem egy tv-t, de sajnos nem vagyok vele megelégedve.

Sportközvetítéseknél, ahol gyors mozgás van mintha akadozna a kép, illetve pl futballnál, amikor van egy közeli visszajátszás a játékosoknak mintha aurája lenne.

Optikai kábelen tudom csak összekötni a hangfallal, de csúszik a hang ha egyszerre megy a tv-ből és a hangfalból (mintha visszhang lenne). Korábbi kb 7-8 éves tévémnél nincs ilyen gond. Ami a legidegesítőbb az az, hogy ha game módba rakom a tv-t, akkor a upc-n elmegy a hang, ami a rosszabb benne, h visszarakva normál üzemmódba is néma marad a tv és a külső hangfal is.

Visszafizetik az árát? Kötöttem rá biztosítást is. 300+ ezres tévémnél nem ezt várja sz ember, főleg nem egy Samsungtól.

2020. dec. 24. 01:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg valami képi beállítás probléma, Samsung-nál gyárilag lehet bekapcsolva, ha jól rémlik.

Próbálj ezekkel játszani:

[link]

2020. dec. 24. 02:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Először próbáld beállítani a dolgokat, utána vidd vissza, ha egyáltalán nem lehet átállítani a dolgokat.
2020. dec. 24. 04:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvered a tv-ét nem biztos .
2020. dec. 24. 05:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Samsungnál lehet állítani a hang késleltetésén ha erősítőt használsz, és akkor nem visszhangzik.

Képi beállításnál meg lehet túl van tolva pár dolog azért van aurája a játékosnak. Akadozás meg nem biztos hogy a TV hibája, mert az UPC, vagy mostmár Vodafon nálam is sokkszor akadozik.

2020. dec. 24. 06:53
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

A hang késleltetését sikerült megoldani, de a upc-n jelenleg sincs hang, YouTube és PC rendben.

2020. dec. 24. 08:33
 6/11 anonim ***** válasza:
akkor a upc bekötéseddel lesz a probléma, mivel csatlakoztatod a tv-hez? hdmi?
2020. dec. 24. 09:49
 7/11 A kérdező kommentje:
HDMI-n keresztül van csatlakoztatva. Ugysikerult megoldani, hogy kikapcsoltam a számítógépet, majd kihuztam a upc-s hdmi kábelt, majd kalibraltam az irányított, most működik, de ahogy game módba kapcsolom a tv-t újra elmegy a hang.
2020. dec. 24. 11:13
 8/11 anonim ***** válasza:
A tv beállításait ha reseteled, próbáld újra állítgatni.
2020. dec. 24. 12:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha mégis úgy döntenél hogy visszavinnéd, előtte telefonálj oda, hogy ne utaztasd fölöslegesen ha mégsem vennék vissza.
2020. dec. 24. 12:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Hívtam őket, de a konkrét árúházat nem lehet elérni, csak központi szám volt, ott pedig nme tudták érdemi dolgot mondani.
2020. dec. 24. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!