Hogyan találhatom meg a helyi televíziót, ha Telekomos IPTV-m van?
A nagyszüleim a 2013-as digitális átállás óta MindigTV-t használtak, díjmentesen nézhették a közszolgálati csatornákat, talán 10-12 darabot, mindenféle előfizetés nélkül.
Azonban, előfizettek a Telekom IPTV szolgáltatására, így sokkal több csatornájuk lett, de a helyi televíziót nem találjuk meg nekik.
Hogyan találhatnánk meg ezt?
Sajnos sehogy. A Telekom nem kötött szerződést helyi televíziókkal, azt elvesztették ezzel.
Amikor én erre váltottam, én is elvesztettem a helyi Városi TVt, viszont megkaptam a Régiós Tvt!
Szóval ha a MindigTVs eszközük még megvan akkor azzal, vagy ha véletlenül van az ő Városi tévéjüknek online streamje akkor azzal tudják nézni, ha nincs akkor elvesztették azt a csatornát!
Viszont a helyi, régiós tévét azt biztos megkapták!
A Googleba írd be, hogy: telekom iptv csatornakiosztás, és ott töltsd le a Csatornasorrend (EPG) pdf filet, abban láthatod a régiós csatornák listáját, de abból is csak egyet kaptak ők is meg, a saját régiójuk csatornáját!
"Sajnos sehogy. A Telekom nem kötött szerződést helyi televíziókkal, azt elvesztették ezzel."
Törvény írja elő, hogy ahol elérhető helyi csatorna azt be kell tenni a listába, de ne zavarjon...
Itt mégsem rakták be.
Csak a régiósat.
Megnéztem és nálunk csak a megyeszékhely televíziója elérhető.
Magáé a városunké nem, viszont mindenkinek köszönöm a segítségét, aki építően szólt hozzá kérdésemhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!