RCA kábel jó az új 4K smart tv és dvd lejátszóhoz?
Figyelt kérdés
Nemrég cseréltem le a tv-met egy új LG 4k Smart tv-re,a dvd lejátszó régebbi,ahhoz a csatlakozó nem volt már jó az új tv-hez így vettem egy RCA kábelt,és mivel a tv-n pont azok a színek nincsenek mint a fehér,piros,sárga,így csak nehezen tudtam összedugni őket,a sárga végűt csatlakoztatva már működik viszont nagyon rosz a képminőség a dvd lejátszóval egy 4k tv-hez képest,én csatlakoztattam össze rosszul őket vagy mi lehet a gond?2021. márc. 5. 18:32
11/14 anonim válasza:
Nyilván rossz a szabvány, amit direkt erre találtak ki. Idióta.
12/14 A kérdező kommentje:
Gyári dvd-ről van szó,nem írottról.
Az új lejátszóknál alapból van hdmi port?Érdemes lenne lecserélni vagy nem lenne sokkal jobb minőségű a kép?
2021. márc. 5. 20:32
13/14 anonim válasza:
Értsd már meg, hogy nem! Komozit csatlakozáson analóg módon megy a jel, hdmi-n meg digitálisan. Ennyi a különbség egy ilyen eszköznél.
14/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező, igen, az RCA analóg jele nem képes átvinni akkora felbontást, mint a HDMI.
Azonban a gyári dvd-k felbontása sem túl nagy, minimális lenne az észrevehető minőségi különbség.
Ez csak akkor lenne jobb, ha a a lejátszód tudna xvid, divx, h264 filmeket lejátszani írott dvdről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!