Melyik a jó LCD tv?
Teljesen megértelek, igazad van, sokszor olyan paramétereket tüntetnek fel , amik teljesen természetess szükséges, a hozzánem értő meg csak ámul, hogy hú ilyen meg olyan...
Ajánlom olvasd el ezt a jó kis cikket:
Köszönöm a válaszokat.
Az oldalt elolvastam...Valami ilyesmit akartam.
Plazmát még bizti nem veszek:((
Miért nem veszel plazmát?
Jobb a kontrasztja és szebbek a színei, mint az LCD-nek. Ráadásul ma már nem is sokkal drágább egy plazma, mint egy ugyanakkora LCD. Nekem 107-es Full HD plazmám van, és teljesen meg vagyok vele elégedve.
(arra azért készülj fel, hogy a jobb képminőség csak a torrentről letölthető HD filmek nézésekor fog előjönni. A sima RTL Klub szemcsésebb lesz rajta, mert azt még kisfelbontásban adják)
A Plazma/LCD versenyt egyértelműen az LCD nyeri-nyerte...
Sok előnye,de elég sok hátránya van a Plazmának:a kezdeti (hőskori) LCD-hez képest kiküszöbölték a "jellemző" hibákat pl.:válaszidő,kontrasztarány stb...
A jó LCD nem a márkájától függ!
Ezt a két adatot nézd meg a specifikációban:válaszidő (milliszekundumban,minél kissebb legyen,kb.:3-4 msec.),a másik a kontrasztarány (5-10000 között már jó)
SZM JVC SZERVIZ
Az előttem szólónak:
válaszidő (milliszekundumban,minél kissebb legyen,kb.:3-4 msec.) A plazmánál 0,001 ms, megfelel?
a másik a kontrasztarány (5-10000 között már jó) A plazmánál 2000000:1, megfelel?
Van hátránya is a plazmának, de egyelőre EZ nyeri a versenyt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!