Melyik a jó LCD tv?

Figyelt kérdés
2008. dec. 3. 11:34
 1/9 A kérdező kommentje:
Nőből vagyok és nem értem azt a sok flancos megnevezéseket amik a leírásokban fel vannak sorolva.
2008. dec. 3. 11:34
 2/9 anonim válasza:
100%
Szia. A jó LCD-tv ott kezdődik,hogy: Full HD Felbontással rendelkezzen mindenképp. A Full HD a kép felbontására vonatkozik. Ez kb azt jelenti,hogy maga a tv képernyője több mint 2 000000 kis kockából tevődik össze és ebből adódóan a képminőség a legjobb lesz.A márka az már rajtad múlik.Az ár pedig a csillagos ég! Szia
2008. dec. 3. 12:55
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
mert sok pénzbe kerül és javíttatni is szintén sok pénz.
2008. dec. 3. 13:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértelek, igazad van, sokszor olyan paramétereket tüntetnek fel , amik teljesen természetess szükséges, a hozzánem értő meg csak ámul, hogy hú ilyen meg olyan...

Ajánlom olvasd el ezt a jó kis cikket:

[link]

2008. dec. 3. 16:27
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az oldalt elolvastam...Valami ilyesmit akartam.

Plazmát még bizti nem veszek:((

2008. dec. 4. 07:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem veszel plazmát?

Jobb a kontrasztja és szebbek a színei, mint az LCD-nek. Ráadásul ma már nem is sokkal drágább egy plazma, mint egy ugyanakkora LCD. Nekem 107-es Full HD plazmám van, és teljesen meg vagyok vele elégedve.

(arra azért készülj fel, hogy a jobb képminőség csak a torrentről letölthető HD filmek nézésekor fog előjönni. A sima RTL Klub szemcsésebb lesz rajta, mert azt még kisfelbontásban adják)

2008. dec. 5. 08:42
 7/9 anonim ***** válasza:

A Plazma/LCD versenyt egyértelműen az LCD nyeri-nyerte...

Sok előnye,de elég sok hátránya van a Plazmának:a kezdeti (hőskori) LCD-hez képest kiküszöbölték a "jellemző" hibákat pl.:válaszidő,kontrasztarány stb...

A jó LCD nem a márkájától függ!

Ezt a két adatot nézd meg a specifikációban:válaszidő (milliszekundumban,minél kissebb legyen,kb.:3-4 msec.),a másik a kontrasztarány (5-10000 között már jó)

SZM JVC SZERVIZ

2008. dec. 6. 20:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Az előttem szólónak:

válaszidő (milliszekundumban,minél kissebb legyen,kb.:3-4 msec.) A plazmánál 0,001 ms, megfelel?

a másik a kontrasztarány (5-10000 között már jó) A plazmánál 2000000:1, megfelel?

Van hátránya is a plazmának, de egyelőre EZ nyeri a versenyt!

2009. szept. 24. 13:15
 9/9 anonim ***** válasza:
éS A PLAZMA SOHA NEM LESZ PIXELHIBÁS!!
2009. szept. 24. 17:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!