Melyik MacBook bírja el probléma nélkül a Photoshop a Lightroom és a Premiere Pro programokat?

Figyelt kérdés

Illetve érdekelne, hogy mire lenne szükség, vagy egyáltalán van e rá lehetőség hogy képernyő(ke)t csatlakoztassak hozzá. Illetve külső SSD-t.

Sajnos MacBookot eddig legközelebbről csak 2 méterről láttam. Így teljesen hülye vagyon hozzá.

2021. jan. 19. 20:04
 1/2 anonim ***** válasza:

nekem 2014-es Mac Minim van, i5-ös 8GB rammal. A pst és a lightroomot viszi. Premierem nincs.

Kábelre van szükség. :)

külső SSD-t lehet USB-C-vel csatlakoztatni.

2021. jan. 19. 20:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Alapból a MacBook Pro-t mondanám, de így hogy az új Air is megkapta az új M1 chipet és a videók alapján, amiket ,láttam, szerintem gond nélkül futtatja. Egyébként tele van a YouTube ilyen videókkal, érdemes megnézegetni őket, úgy a legkönnyebb dönteni.
2021. jan. 19. 21:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!