Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Konzol vásárlás előtt vagyok...

Konzol vásárlás előtt vagyok de nem tudom eldönteni meiket vegyemÍ? (PS3 vs. Xbox 360 slim? )

Figyelt kérdés

Hello. Az lenne a problémám hogy játék konzolt szeretnék venni de nem tudom eldönteni meiket vegyem.:S Én inkább PC-s vok de már meguntam hogy 1 hónaponként kell frissíteni benne a cuccokat h az újabb gamek menjenek. ezért át akarok váltani konzolra. Eddig Xbox-ba gondolkoztam de olvastam oanokat hogy a fejlesztők már így is feszegetik a gép határait. Ezért kezdek gondolkodni PS3-ban. De ahogy teszteket nézegettem a PS3-nak nincs oan jó grafikája. Már teljesen belezavarodtam hogy valaki azt mondja PS a másik Xbox, PS,Xbox......:S ezért szeretnék tőletek segítséget kérni hogy HÓSSZÚTÁVRA meik érnémeg jobban? Egy HD Ready Westwood márkájú tévére kötném rá. Engem a DVD nézés stb nem nagyon érdekel. inkább a játék grafikája. Pl: NFS, CoD, Gran Tourismo 5 stb. Válaszaitokat előre is köszönöm =)

UI: "FANBOY" válaszokat nem kérek!!!!

2010. aug. 14. 12:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"A PS3-nál full ingyenes a netes tagság,semmi se kerül pénzbe,szabadon tudsz böngészni,ingyenesek a kiegészítők minden játékhoz,stb..."

A DLC-k és az egyéb fizetős tartalmak a ps3nál is fizetősek, nem csak a boxnál, persze ingyenes a netes játék és ezt én is beszoptam, mert olyan is...

"Továbbiakban azért is jobb a PS,mert sokkal szebb a felbontása,sokkal több és jobb játékok vannak hozzá,és mert az XBOX-hoz csak Forza van,a PS-hez pedig a Gran Turismo,ami eleve jobb..."

Szebbek a játékok? Ez jó vicc... nem fog sz a 2 konzol között különbséget észrevenni.

Nem értem mért jön mki a forzaval meg a gran turizmóval(ami mellesleg talán megjelenik), mintha mki csak az autós játékokkal játszana...

2010. aug. 17. 19:25
 22/27 anonim ***** válasza:
Szerintem PS3!
2010. aug. 17. 23:27
 23/27 A kérdező kommentje:
én xboxosokkal vagyok.:D valahogy mindig jobban bejött. ps2-őt szerettem nagyon de úgyérzem h a ps már nem a legjobb a konzolok terén.
2010. aug. 18. 11:31
 24/27 anonim ***** válasza:
Majd megfogod bánni, de te tudod! :)
2010. aug. 18. 19:52
 25/27 anonim válasza:
dehogy fogja! Xbox-ot vegyél :)
2010. aug. 18. 20:31
 26/27 anonim ***** válasza:
PS3 exkluzív játékok sokkal de sokkal jobbak!
2010. aug. 19. 13:08
 27/27 anonim válasza:

Azt a hülyeséget meg ki mondta hogy a PC-n sokkal jobb a grafika?!Konzolokon minden játéknak 1000x jobb a grafikája...

Meg mi az hogy úgy adják ki a játékokat hogy megund egy jó játékot nem lehet megunni ha 1000-redszerre is játszod úgy tudom minden platformra ugyanazt a játékot adják ki szal nincs benne semi extra a másik konzolon csak a DLC-k amik csak Xbox-ra jönnek....Az hogy mennyi a különbség az egyik platformona játéknak az a konzoltól függ.pl.Wii-n biztos nem lessz olyan nagy grafika mint Xbox-on..PSN ingyen van de az olyan sz*r is...Live sokkal jobb nem hiába jön ki minden DLC Live-ra....Aza a pár ezer forint meg nem vág földhöz 1x egy évben 12 hónapos arany tagságért....Az Ingyen Silver-ben meg csak a multi meg a videóchat nincs benne.....

2010. szept. 6. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!