Debrecenben javítanak valahol Archos tabletet?
Figyelt kérdés
Már voltam néhány helyes s el lettem utasítva,sajnos.2021. jan. 5. 08:01
1/5 anonim válasza:
Nehez hozza alkatreszt keriteni.
Milyen tipus es mi a baja?
2/5 A kérdező kommentje:
101c copper tipusu és képernyövel lefele el lett ejtve s azóta nem jó sajna.
2021. jan. 5. 10:59
3/5 anonim válasza:
Ezt ertem de ezzel nem mondtad meg el hogy mi a baja. Be sem kapcsol? Erinto tort vagy az lcd kijelzo?
4/5 A kérdező kommentje:
ja,bocsi. igaz. nos, leesett képernyővel lefelé és elsötétült. amikor bekaplcsoltam volna akkor látszott,hogy vilagit v.mi de a képernyő fekete.. repedés törésnyom nincsen. én ennyi amit meg tudok állapítani müszakitéren sajnos.
2021. jan. 6. 15:28
5/5 anonim válasza:
Ha az lcd kijelzo serult es ezert nincs kep akkor azt lehetetlen beszerezni, max ha tudsz szerezni egy donorkeszuleket. De lehet csak kontakt hiba, igaz asusoknal jellemzo hogy az lcd kijelzo szalagkabele kicsuszik a csatlakozobol de fizikai behatas eseten ez szinte barmelyiknel elofordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!