Szabx2000 kérdése:

Archos cobalt 101 tabletre custom rom vagy cyanogen/lineageos romot?

Figyelt kérdés
Van egy archos cobalt 101-es tabletem és rootoltam, lefagy meg minden. Bekapcsolás után 30másodpercre kb elszürkül a kép és ennyi. Próbáltam factory resetet, meg adb-n keresztül rendszert telepíteni. De sikertelen frissítést írt. Ha egy twrp recovery-t feltudnék tenni rá már örülném. Azzal megtunám csinálni. De most inkább a rendszert szeretném megcsinálni hogy ne faggyon le. Elvileg a cyanogen mod vagy a lineageos mindenre jó... Létszives küldjetek egy olyan romot ami biztossan jó lesz vagy hogy hogyan tudnám a bootloaderbe rakni. A gépen próbáltam, elfekedik a kép a tabletten, semmi menü... És a gépen a parancsnál Waiting For Device.
2017. febr. 25. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Telepítsed rá a gyári romot:

[link]

Custom rom csak ismertebb eszközökre van

2017. febr. 26. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk találtam valamit, de nem tudom, hogy jó-e a te tabletedre, először pesze a gyári romot telepítsed és legyél körültekintő

[link]

2017. febr. 26. 14:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Nemtudom a gyári romot telepíteni mert bekapcsolás után 30 másodperc elteltével lefagy a tablet. Itt a recovery ADB jöhet csak számításba. Amúgy beírtam parancsorba hogy adb reboot bootloader és berakja a bootloaderbe, de semmi kép a tabletten. Gép nem látja. Recovery-t hogy tudnék futtatni parancsal? Adb run twrp? Vagy hasonló?? Amúgy a recoveryben van egy olyan funkció hogy ADB sideload. Azzal kellene rendszert telepíteni.
2017. febr. 26. 21:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Elvileg ha lenyomva tartod a hangerőbombot(vol down), és úgy kapcsolod be. Akkor egyenesen recoverybe bootol
2017. febr. 28. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!