Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kresz egyéni gyakorlóprogram...

Kresz egyéni gyakorlóprogram tabletre?

Figyelt kérdés
A kresz egyéni gyakorlóprogramot szeretném tableten használni. Pendriveról próbáltam elindítani, de érvénytelen formátumot jelez. Milyen program kell ahhoz hogy a kresz programom tudjam rajta használni?

2016. máj. 23. 21:31
 1/4 anonim válasza:

Van egy pár ilyen gyakorló progi...nem egyértelmű melyikre vonatkozik...

Használd az edukresz mert azok a kérdések vannak a vizsgán is.... [link]

minden infót az oldalukon megtalálsz

2016. máj. 24. 07:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Annyit még hadd kérdezzek, hogy milyen fajta program van a vizsgán? Ez a mozgóképes amit belinkeltél, vagy még a Kresz Egyéni gyakorló program. Mert mindenhol mást olvasok, és már kezdek megkavarodni. Te már az új rendszerben tanultad, vagy tudsz valamit erről az egészről?

2016. máj. 24. 08:12
 3/4 anonim válasza:
A vizsgán edukresz kérdések vannak (oda is van írva a honlapra, hogy ők viszik a hatóságnak) így ez az egy olyan progi ami szó szerint azokat a kérdéseket tartalmazza. A kresz egyéni gyakorló nem edukresz kérdéseket tartalmaz...de gyakorolni azzal is tudsz... Én e-learningben tanultam edukresz tananyagot, amihez ingyen adták ezt a vizsgafelkészítő progit...minden infot megtalálsz az oldalon edukresz.hu.
2016. máj. 24. 14:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben! Nagyon köszönöm! Ment a zöld.
2016. máj. 24. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!