Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a Dronról?

Figyelt kérdés

[link]

Ez az első Drónom, megláttam és megtetszett :P Igazándiból még nem volt alkalmam kipróbálni csak a lakásban. Illetve szeretnék kérni tippeket/tanácsokat, mit-hogyan és mit ne. Köszönöm!

2018. aug. 18. 19:15
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem értem milyen tanácsra gondolsz, szerintem baromi ronda, de ha neked tetszik, akkor repkedj vele, majd kitapasztalod. Nem tudom ez milyen, de érdemes olyat venni, amiben cserélhető az akksi.
2018. aug. 18. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Emberek autók felett ne repülj,kerüld a távvezetéket, rádiós tornyokat, és sose téveszd szem elől a gépet.
2018. aug. 21. 09:26
 3/3 gyuux válasza:

Nézd meg, hogy jelvesztés esetén mit csinál.

ezt csak zárt térbe tedd, mert ha az utolsó parancsot követi, akkor elszökik.( én így jártam egyszer)

2018. aug. 21. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!