Mi a véleményetek erről a Dronról?
Figyelt kérdés
Ez az első Drónom, megláttam és megtetszett :P Igazándiból még nem volt alkalmam kipróbálni csak a lakásban. Illetve szeretnék kérni tippeket/tanácsokat, mit-hogyan és mit ne. Köszönöm!
2018. aug. 18. 19:15
1/3 Ypszilon1980 válasza:
Nem értem milyen tanácsra gondolsz, szerintem baromi ronda, de ha neked tetszik, akkor repkedj vele, majd kitapasztalod. Nem tudom ez milyen, de érdemes olyat venni, amiben cserélhető az akksi.
2/3 anonim válasza:
Emberek autók felett ne repülj,kerüld a távvezetéket, rádiós tornyokat, és sose téveszd szem elől a gépet.
3/3 gyuux válasza:
Nézd meg, hogy jelvesztés esetén mit csinál.
ezt csak zárt térbe tedd, mert ha az utolsó parancsot követi, akkor elszökik.( én így jártam egyszer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!