Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit gondoltok a DJI és Intel...

Mit gondoltok a DJI és Intel technológiát is alkalmazó Ryzen Telo drónról?

Figyelt kérdés
Szerintetek kiemelkedőbb lesz a kínai noname drónoktól mondjuk a kamera képességeit illetően? És milyen DJI technológiát használhat? Csak mert barométer és giroszkóp bármelyik kínai drónban van, ami 50€ körül kapható. Továbbá a motorjai egyszerű szénkefések. Mi indokolja a magas árat? Gondoljátok, hogy valamiben jobb lesz a többieknél? Ti megvennétek?
2018. febr. 13. 21:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

A DJI drónokat azért ne hasonlítsd egy 50 Eurós drónhoz.

DJI 100 ezer Ft alatt nem is nagyon van, de az új technológiásak 500 rugó körül vannak.

Ez mondjuk mindent megmagyaráz.

Sokkal hosszabb repülés idő, sokkal kifinomultabb vezérlés, sokkal jobb minőség, akadályérzékelés, kamerastabilizátor, nagysebességű 4K kamera és még sorolhatnám.

Egy 50 Eurós a nyomába sem léphet!

2018. febr. 14. 17:47
 2/14 A kérdező kommentje:
Nézz utána a Ryzen Telo (Powered by DJI & Intel) drónnak. Kb 100 vagy 150€ lesz. Arra vagyok kiváncsi, hogy mitől lesz jobb mondjuk egy Syma drón között. A Mavicet, Phantomot és Inspiret nem kevertem bele a buliba... :)
2018. febr. 14. 23:39
 3/14 anonim válasza:
Nekem is tetszik ez a dron, csak nem talaltam meg mennyi ideig kell tolteni hogy 13percet tudjon repulni... mar van fent youtubeon par teszt, ott mondjak miert jobb ez, mint mas.
2018. febr. 23. 11:18
 4/14 A kérdező kommentje:

Olyan fél óra töltési időre tippelnék. De veszel hozzá 2 akkut és nincs gondod vele. És az a 13 perc az valóságban inkább 10.

Teszteket én még nem találtam olyat ahol repültek is vele.

2018. febr. 23. 20:04
 5/14 anonim válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=wzoiXr96-Xw

https://www.youtube.com/watch?v=A-lsWK5V7Lo

en ezeket talaltam... nem rossz ezert az arert szerintem.

amugy ezt wifivel lehet iranyitani.. es azt tudod, ha kulfoldre viszem, pl en tervezem, h veszek egy dront, csak meg nem dontottem el melyiket, de arban, tudasilag, nekem ez tetszik a legjobban, hogy ha megyek Horvatorszagba akkor ott hogy tudom hasznalni? Venni kell a telomba masik sim kartyat meg internetet venni ra? Kb mennyibe lenne az?

2018. febr. 24. 09:40
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem kell semmit venni a telefonodba. A Telónak van saját wifi modulja, szóval a Telo wifijére csatlakozol a telefonodfal, és párositva van.

De ha szép felvételeket akarsz, akkor azért inkább a Spark, Mavic Air, vagy Mavic Pro a nyerő szerintem. Bár kitudja.

2018. febr. 24. 09:46
 7/14 A kérdező kommentje:

Néztem egyébként a két videót. Lehet, hogy csak én vagyok szkeptikus, de én nem hiszem el, hogy ez a két videó a Telóval készült. Mert még nem kapható. És 2 amatőr Youtuber töltötte fel, az egyiket egy kisgyerek irányítsa. Hihetőbb lenne, ha mondjuk TomsTechTime vagy Iphonedo csatornájára kerülne fel egy hitelesebb tesztvideó.

Továbbá a minőség. Az elsőn nagyon hullámos a kép. A másikon meg a dinamikai tartomány nagyon siralmas. A DJI meg azért tud kamerát csinálni. És értem én, hogy ezt a Ryzen csinálta, de a DJI nem engedné meg, hogy egy ilyen kameraminősségű drónra odabiggyesszék a "Povered by DJI" logót.

Szerintem ezek a felvételek egy olcsó kínai drónnal készültek nézettségvadászat céljából.

2018. febr. 24. 10:14
 8/14 anonim válasza:

Ja, ertem, koszi, de internet csak kell a telomra vagy fel kell toltenem penzzel, hogy csatlakoztatni tudjam, nem?

Amugy igen, en a sparkot neztem ki ezelott, csak utana lattam, hogy van ez a tello, olcsobban, ami persze nem annyira jo, mint a spark, de ezert az arert nem lenne rossz. Amugy en Angliaban elek es az argosban mar kaphato.

[link]

Persze, en is varok hitelesebb teszteket a repulesrol, de csak ezeket talaltam sajnos :/

Meg amugy abban remenykedek, ha marciusban kijon a Mavic2, akkor hatha lejjebb megy az ara a sparknak juliusig... bar nem tudom ha lejjebb is megy, mennyivel... :/

remelem hamarosan tesznek fel hitelesebb teszteket a tellorol, nem ertem, ha itt kaphato mar, akkor hogyhogy nincs meg igazi teszt :/

2018. febr. 24. 21:27
 9/14 anonim válasza:
Ja, amugy, most neztem meg ezen az argos oldalon, es nincs meg a boltban, es nem is lehetseges a kikuldes sem, szoval csak fent van, de nem lehet megvenni. Lehet csak elorendelni lehet... bocsi :)
2018. febr. 24. 21:32
 10/14 A kérdező kommentje:
Értelemszerűen gombos telefonnal nem fogod tudni használni. De bármilyen Androidos vagy IOS-os készülékkel igen. Nem kell bele kártya... Wifivel működik, nem mobilinternettel.
2018. febr. 25. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.