Mit gondoltok a DJI és Intel technológiát is alkalmazó Ryzen Telo drónról?
Figyelt kérdés
Szerintetek kiemelkedőbb lesz a kínai noname drónoktól mondjuk a kamera képességeit illetően? És milyen DJI technológiát használhat? Csak mert barométer és giroszkóp bármelyik kínai drónban van, ami 50€ körül kapható. Továbbá a motorjai egyszerű szénkefések. Mi indokolja a magas árat? Gondoljátok, hogy valamiben jobb lesz a többieknél? Ti megvennétek?2018. febr. 13. 21:54
11/14 anonim válasza:
12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon stabilnak tűnik :) de nem egy Spark. Azért a pénzért viszont meggyőző. Csakhogy kameradrónnak még nem jó, hülyülős játékdrónnak meg túl steril szerintem... szóval jó ez, de nagyon korlátozottak a lehetőségek, amiket kínál. Szerinted? :)
2018. márc. 9. 18:24
13/14 anonim válasza:
En is igy gondolom. Az arat szerintem megeri, mert nem csinal egyebkent egyaltalan rossz kepet, a repulesi, toltesi ideje is jo... van egy csomo kb ebben az arkategoriaban dron, amit tolteni kell 3oraig es hasznalhatod 7-8percig... azert ez a masfel oras toltes, 13perc repulesi ido szerintem nagyon jo.
Nekem elso dronom lenne es nagyon gondolkozom, hogy ezt kellene megvenni, tenyleg nem egy spark, de elso dronnak, ilyen kameraval szerintem tokeletes. :)
Nem hiszem, hogy lemenne nagyon a spark ara hamarosan :/
14/14 A kérdező kommentje:
Sparkból érdemes használtat is venni, és ebben az évben bemutatják a Mavic Pro 2-t :)
Szóval le fog menni az ára.
2018. márc. 10. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!