Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Lehet abból baj ha haverokal...

Lehet abból baj ha haverokal minden hónapban új netflix fiókot regisztrálunk az ingyenes próba hónap miatt?

Figyelt kérdés
Ha esetleg észre vennék jogukban áll utólag ki számlázni?
2021. jan. 2. 01:26
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
84%

"Mind 2 illegális akkor nem mindegy?"

Én is ezt írom, te kis atomtudós. Trükközni akarsz a Netflixszel, de a torrent az már nem oké...? :) csak töltögessél szépen, majd ha nagy leszel, és lesz fizetésed, akkor majd elő tudsz fizetni a Netflixre. Vagy akár most is vállalhatsz diákmunkát. Addig meg beéred a torrenttel. Ennyi. Én meg jobban szeretnék helikopterrel a melóba menni, de csak bkv-re vagy kocsira van pénzem. mégsem kezdek el azon Trükközni, hogy hogyan rabolhatnék magamnak helikoptert valahonnan... Na, a kérdésed legalább ekkora baromság.

2021. jan. 2. 12:51
 22/46 anonim ***** válasza:
78%

"Van jó néhány bankszámlánk "

"Mind a 4ünknek van"

Írtam az magyar értelmező kéziszótár szerkesztőinek, hogy a 'jónéhány' szó jelentése: 4.

2021. jan. 2. 13:30
 23/46 A kérdező kommentje:

Nem 4😆

Abbol a 4 számlábol jó sokat lehet csinálni khm Paypal, Revolout,Curve mindegyikel lehet regisztrálni próba hónapot 4 kártya felhasználásával csinálunk több számlát szóval nemkell írnod az értelmező kézi szótár szerkesztőinek.

Miért érnem be a torrentel? Mind 2 illegális te magad mondtad akkor miért lenne mégis jobb ha torrenteznék?😆

2021. jan. 2. 14:37
 24/46 anonim ***** válasza:
75%

Hagyjatok a kerdezot jatszani, ha ez neki jo. Aztan max lebuknak, orokre kitiltjak oket, esetleg meg penzt is levonnak toluk, de akkor majd rajonnek, mennyivel egyszerubb lett volna a letoltes :D

Azert a netflix se hulye, ki van ez talalva, ne aggodj.

2021. jan. 2. 14:43
 25/46 anonim ***** válasza:
83%
#23 Persze, és nyilván mindenki hülye és nem fogják észrevenni, hogy ugyanahhoz a kártyához vannak rendelve az elektronikus számláid. :) Most azt hiszed te találtad fel ezzel a spanyolviaszt, és még senki nem gondolkodott el ezen mi? :D Édesszivem, ha ez ilyen egyszerűen működne, akkor mindenki így csinálná. Nem gondolkodtál még el ezen? Nálad okosabb, furfangosabb emberek is használják a Netflixet. Komolyan azt hiszed, hogy ezt még nem vették számításba, és csak hobbiból fizetgetnek havonta? :D
2021. jan. 2. 15:48
 26/46 A kérdező kommentje:
Azt a Netflix nem látja hogy a paypalhoz milyen számla van rendelve ha meg egyikünket le tiltja a paypal mert túl sok fiókot csinált még 3 man vagyunk szóval min 1 évig tudjuk ingyen használni:D
2021. jan. 2. 16:05
 27/46 anonim ***** válasza:
70%
Hát, komolyan csodálom a naivitásodat :'D A tudatlanságodat mondjuk nem.
2021. jan. 2. 16:11
 28/46 A kérdező kommentje:
Meg indokolnád miért vagyok tudatlan? Legfeljebb fillér baszo vagyok de nemtudom miért lennék tudatlan ,mert ki használok egy kis kaput:D
2021. jan. 2. 16:15
 29/46 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem a kérdező sajnos nem troll, hanem valami hülyegyerek, aki halálosan komolyan azt hiszi, hogy ez csak így megy. 😂
2021. jan. 2. 16:22
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem sem troll, de én qrvajól szórakozok rajta. :D Örök hála a Netflixnek a 30 napos próbaverzióért, a legjobb kérdéseket szüli ezen az oldalon! :'D
2021. jan. 2. 16:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!