Lehet abból baj ha haverokal minden hónapban új netflix fiókot regisztrálunk az ingyenes próba hónap miatt?
"Mind 2 illegális akkor nem mindegy?"
Én is ezt írom, te kis atomtudós. Trükközni akarsz a Netflixszel, de a torrent az már nem oké...? :) csak töltögessél szépen, majd ha nagy leszel, és lesz fizetésed, akkor majd elő tudsz fizetni a Netflixre. Vagy akár most is vállalhatsz diákmunkát. Addig meg beéred a torrenttel. Ennyi. Én meg jobban szeretnék helikopterrel a melóba menni, de csak bkv-re vagy kocsira van pénzem. mégsem kezdek el azon Trükközni, hogy hogyan rabolhatnék magamnak helikoptert valahonnan... Na, a kérdésed legalább ekkora baromság.
"Van jó néhány bankszámlánk "
"Mind a 4ünknek van"
Írtam az magyar értelmező kéziszótár szerkesztőinek, hogy a 'jónéhány' szó jelentése: 4.
Nem 4😆
Abbol a 4 számlábol jó sokat lehet csinálni khm Paypal, Revolout,Curve mindegyikel lehet regisztrálni próba hónapot 4 kártya felhasználásával csinálunk több számlát szóval nemkell írnod az értelmező kézi szótár szerkesztőinek.
Miért érnem be a torrentel? Mind 2 illegális te magad mondtad akkor miért lenne mégis jobb ha torrenteznék?😆
Hagyjatok a kerdezot jatszani, ha ez neki jo. Aztan max lebuknak, orokre kitiltjak oket, esetleg meg penzt is levonnak toluk, de akkor majd rajonnek, mennyivel egyszerubb lett volna a letoltes :D
Azert a netflix se hulye, ki van ez talalva, ne aggodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!