Lehet abból baj ha haverokal minden hónapban új netflix fiókot regisztrálunk az ingyenes próba hónap miatt?
Szerintem troll a gyerek.
Abból is a szánalmasabb fajta akinek még egy normális ötlete sincs. :D
10
Hát úgy gondoltam , hogyha feltűnik nekik a dolog, hogy a fiók mindig más de az eszközök ugyan azok akkor rá terhelik majd valamelyik kártyára az összes hónapot.
Egyébként Revolout és egyéb finetech számlákat is ingyen lehet csinálni szóval a bankszámla nem lehet akadály
Az OTP Junior kártyádhoz egy számla tartozik. Ha a paypalt mindet ugyanahhoz a kártyához rendeled, akkor az egy darab kártyához tartozik, ez így még nem jutott el a tudatodig? Vagy azt hiszed, hogy a Netflixet át tudod verni annyival, hogy csinálsz egy másik paypal accountot? :D De az előbb még arról volt szó, hogy mennyi kártyátok meg bankszámlátok van... Most hirtelen csak egy lett? :D
Istenem, ennyit szerencsétlenkedni a Netflix miatt... Miért nem töltitek le akkor valahonnan a filmeket, sorozatokat? Sokkal egyszerűbb lenne. A Netflix meg nem létszükséglet, ha nem tudod kifizetni azt a havi párezer forintot, akkor miért erőlködsz ennyire? :D Menjetek torrentezni, az ingyen van, és egyszerűbb, mint ez a nevetséges vergődés.
Hol olvastal olyat, hogy 1 lett?😆 Mind a 4ünknek van de paypalt már többet is csináltam ha mind a 4-en csak 3x tudunk új paypalt csinálni az akkoris 12 próba hónap csak a paypalokbol és még Revoloutot is tud mindenki csinálni 😆
Nem szeretem a torrentet netflix jobb
Számomra is érthetetlen, hogy akkor miért nem.torrenteztek inkább (azt ne mondd, hogy mert illegális, mert éppen a Netflix rendszerét próbálná kijátszani :D). A Netflix egy fizetős szolgáltatás azoknak, akiknek megér havi néhány ezer forintot, hogy nem kell a letöltögetéssel bajlódni, meg keresgélni a sorozatok újabb részeit nézhető minőségben. De amennyit ezzel a bankszámlásdival összeszenvedsz, az sokkal bonyolultabb és több meló lenne vele.
Arról nem is beszélve, hogy egyébként ez így nem működne. Nemtudom, hány éves vagy, de fingod nincs arról, hogy hogy működik a PayPal vagy egy bankaszámla.
Már a második paypalt csinálom szóval tudom , hogy ugyanazt a kártyát elfogadja 2 különböző paypal fiók is:D
Illetve már 4 fiókot csináltam szóval de tudom , hogy működik a kérdés arra irányult hogyha ezt észre veszik akkor van a e jogok valamelyiköjünk kártyájárol le vonni a hónapok árát amit ingyen néztünk vagy csak le tiltanak?
Mind 2 illegális akkor nem mindegy? Torrenten mire találok valami értelmes filmet meg le töltöm elmegy 1 óra netflix meg folyamatosan a nézési szokásaim alapján dobálja a filmeket és 1 katintásal HD-ban nézem.
( Mióta netflixet használok nemis torrenteztem).
"Nem szeretem a torrentet netflix jobb"
Igen, nyilván, de a torrentet megengedheted magadnak, a Netflixhez meg csóró vagy. Vannak dolgok, amiket jobban szeretnénk, mint az olcsóbb verzióját, de nem engedhetjük meg magunknak. Az életben még jópár ilyen dologgal fogsz találkozni, amikor már nem a szüleid tartanak el.
Két választásod van:
A) elmész diákmelózni, és akkor lesz pénzed a Netflixre
B) elfogadod, hogy ezt most nem engedheted meg magadnak és beéred a torrenttel
"ugyanazt a kártyát elfogadja 2 különböző paypal fiók is"
Igen, mint ahogyan te is írod: UGYANAZT a kártyát. Tehát az továbbra is egy kártya. :) :D Mit nem értesz?
"Torrenten mire találok valami értelmes filmet meg le töltöm elmegy 1 óra"
Ezzel a bankszámlás, paypalos vergődéssel meg egy örökkévalóság megy el, ráadásul nem is fog működni, ahogyan te azt az okos kis fejedben így elképzelted. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!