Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Fülhallgatót vissza lehet...

Fülhallgatót vissza lehet küldeni garanciaidőn belül ha megtört a kábele?

Figyelt kérdés
Egy JBL fülesről van szó, nagyon szeretem de minden igyekezetem ellenére megadta magát néhány hónap után. A kábel mindig a jack csatlakozó előtt törik meg, volt hogy másfél évet kibírt, de ez már pár hónap után tönkrement. A füles emiatt fél oldalasan szól
2020. dec. 30. 08:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

" kötve hiszem, hogy gyártási hibás...."

Szerencsére, ahogy említettem, nem a gyakorikérdéseken adott válaszok döntenek ebben a kérdésben. Media Markt üzletben pl. számos alkalommal cseréltek szó nélkül hasonló esetben, illetve volt olyan, hogy a csere termék is eltört, a harmadiknál felajánlották hogy visszafizetik az árát.

LIDL üzlet pl. nem kérdez semmit, ha visszaviszed, automatikusan a pénztárhoz küldenek.

Eltérő a kereskedelmi gyakorlat az egyes termékek panaszkezelésével kapcsolatosan. Ezért javaslom a kérdezőnek, nyugodtan jelezze a hibát, amennyiben a vásárlást igazoló bizonylat rendelkezésére áll.

De hogy a válaszra még kitérjek, igen, valóban helyesen idézted a jogszabályi hátteret, ám a vállalkozásnak jogában áll ezen túlmenő kedvezményeket biztosítani.

2020. dec. 30. 10:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi lett a fülessel?
2021. jan. 18. 10:19
 13/13 A kérdező kommentje:
Végül vettem egy másikat. Nem akartam egy 3500 forintos fülhallgatóval kínlódni, hogy visszaküldjem azt vagy cserélik vagy nem. Most egy Xiaomi Hybrid Pro HD-t használok a telefonhoz és elégedett vagyok vele:)
2021. jan. 22. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!