Melyik nem fog hamarabb elavulni az Xbox 360 slim vagy a Playstation 3?
Ugyertem hogy pl amikor ps3 megjelent a ps2-re nem adtak ki több játékot
Az Xbox 360 elfog avulni amikor kijön az Xbox 720 és onanntol kezdve nem is adnak ki játékokat Xbox 360-ra?
Mikor tervezik a Playstation 4-et kiadni vagy meddig lessz meg újdonság a Ps3
Xbox360 és PS3 ha nézzük! Akkor legjobban a Xbox360 van elavulva, az már teljesen ki van használva, és lassan már az újabb játékok követelni fogják a Blue Ray lemezt, bár igy is némely játékoknál betömöritik DL lemezre mert túlhaladják a 8.5GB!
Szóval a PS3 még nincs kihasználva annyira!
Ez még odébb van, majd talán 4-5 év múlva lesz valami.
Ez nem igaz. PS2re a Ps3 megjelenése után is adtak ki játékot.
Ahogy nézem a mai napig adnak ki rá. Ez főleg annak köszönhető hogy hatalmas mennyiségű konzolt adtak el. Tudtommal a PS2 volt a világ eddigi legnagyobb példányszámban elasott konzolja.
Ilyen szempontból az xbox360-al jobban jársz, mert abból többet adtak el mint ps3ból. Szerintem nagyjából ugyanakkor fogják kihozni a ps3at mint az xbox 360at.
A Sony állítása szerint a PS3-nak vannak rejtett erőforrásai, viszont macerás rá fejleszteni, gyenge a videókártyája, ezért van olyan játék ami xboxon szignifikánsan jobban megy.
Alapavetően szerintem ne az elavulás alapján dönts! Inkább nézz utána, hogy melyik felel meg jobban az igényeidnek.
Nekem xbox 360-am van. Szerintem ha fel akarod töretni, akkor xbox-t vegyél, ha nem akkor ps3-at. A ps-t sokáig fogod tuni használni blu ray játszóként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!