Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Karácsonyi ajándékra MP3...

Karácsonyi ajándékra MP3 lejátszó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az van, hogy Mp3 lejátszott fogok karácsonyra kapni de nem tudom, hogy müködik?! :(

Olyan kérdésem lenne, hogy alapjáraton van rajta zene? Hogy lehet rá tölteni zenét? Milyen készülékről tudok rá tölteni??

Kérlek érdemleges válaszokat irjatok! A kritizáló és lenéző beszólásokat mellőzétek köszönöm! ;)

Várom a válaszokat!

2020. dec. 16. 12:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó pár éve, hogy volt mp3 lejátszóm, de "akkoriban" a számítógépre letöltött zenéket csak áthúztam rá (usb kábellel kellett rákötni a lejátszót). Alapjáraton nem volt rajta zene.
2020. dec. 16. 12:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
USB-n kell számítógépre dugni, mint egy pendrive fogja látni és ha akkus, ilyenkor tölti az akkut is. Felmásolod rá az mp3-at. Majd amikor nincs géphez csatlakoztatva, általában a lejátszás gomb hosszú nyomásával tudod bekapcsolni és hallgatni a rá másolt mp3 zenéket.
2020. dec. 16. 13:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Alapjáraton üres. Bedugod a számítógépbe, és átmásolod a zenéket amiket szeretnél rajta hallgatni.
2020. dec. 16. 13:00
 4/10 A kérdező kommentje:
és youtubról nem tudok zenét rá tölteni? De köszönöm az ediggiek válaszát ;)
2020. dec. 16. 13:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem, online Youtube zeneletöltővel letöltöd a gépedre, aztán onnan a fent említett módon a lejátszóra
2020. dec. 16. 13:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért attól erősen függ, milyen készülék. A klasszikus MP3 lejátszóknak volt belső tárhelye és simán USB-be bedugva tudtál rá tölteni zenét. Kb a maiak is ilyenek, csak lehet bennük wifi, amivel streamet is tudnak játszani.
2020. dec. 16. 13:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Remélem menni fog! ;)
2020. dec. 16. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:
27%
Ez már egy kicsit kifutott termék.
2020. dec. 16. 18:26
 9/10 A kérdező kommentje:
sziasztok még olyan kérdésem lenne hogy megcsináltam amiket leirtatok de mégsem megy a zebne rajta? mit csinálhatam rosszul? :(
2020. dec. 17. 18:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Ponosan mit csináltál (lépésről lépésre írd le), milyen típusú készülék és mi a hiba (kiír valamit? nem indul? elindul, csak nincs hang? stb)?
2020. dec. 17. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!